4/11/14

ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας. Ανακοίνωση Αθλητικού Σχετικά Με Το Coca-Colla Cup

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
          Με αφορμή τη διοργάνωση στη Καλαμάτα του Τουρνουά Coca-Colla cup, που έγινε την 1η και 2α  Νοεμβρίου2014, έχουμε να παρατηρήσουμε τα παρακάτω:
Α. Οι διοργανωτές του Coca-Colla cup, με το ..................
δήθεν μήνυμα «είναι χαρά η συμμετοχή του παιδιού στο παιχνίδι», παρότρυναν τα συμμετέχοντα παιδιά που αποκλείονταν από το τουρνουά, να αλλάξουν 2 μέλη από την ομάδα τους, να αλλάξουν όνομα της ομάδας και στη συνέχεια να ξαναδιαγωνιστούν. Με τη παραπάνω μεθόδευση, ωθούσαν τα παιδιά σε δύο πράξεις: 1η Μαθαίνουν τα παιδιά να χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα προκειμένου να κερδίσουν και 2η με τον αποκλεισμό των 2 παιδιών- παικτών, διαταράσσουν το ομαδικό πνεύμα, που είναι ο σκοπός του αθλήματος, αποτρέπουν τη συλλογικότητα και διαμορφώνουν ένα ιδιότυπο ρατσισμό.
Β. Αυτά τα παρασιτικά Τουρνουά, πρέπει να μπουν κάτω από την ομπρέλα των συντεταγμένων οργάνων του Κράτους και των ομοσπονδιών προκειμένου να σταματήσουν αυτού του είδους τα εκφυλιστικά φαινόμενα, τα οποία δηλητηριάζουν τα παιδιά και τα μαθαίνουν να χρησιμοποιούν αθέμιτους τρόπους με σκοπό το κέρδος.
Γ. Η Coca-Colla, με το να χρηματοδοτεί τέτοιου είδους εκδηλώσεις δεν εξιλεώνεται στα μάτια του Ελληνικού Λαού, για το κλείσιμο του εργοστασίου παραγωγής και εμφιάλωσης στη Θεσσαλονίκη, αφήνοντας στο δρόμο 300 οικογένειες και τα παιδιά τους.
                                                  Καλαμάτα 4 Νοέμβρη 2014
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Αθλητικό Τμήμα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου