11/11/14

ΑΚΕ ΠΑΣΕ ΟΤΕ. Κάτω Τα Χέρια Από Τα Call - Centers

Αθήνα  10/11/2014

Κύριοι της Διοίκησης,
η σύνταξη εσωτερικής ενημέρωσης προς τους συναδέλφους, όχι μόνο δεν επιτυγχάνει το στόχο της πίεσης και της τρομοκράτησης, αλλά μας βρίσκει πιο ενωμένους και αποφασισμένους από ποτέ, για επιστράτευση και επαγρύπνηση απέναντι στις ενέργειές σας. Τέτοιες πρωτοβουλίες δεν ........
περιποιούν τιμή, δεν συνάδουν με το συναινετικό κλίμα που οφείλουμε να διατηρήσουμε ενόψει των συλλογικών διαπραγματεύσεων και το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να τορπιλίσουν το κεκτημένο της εργασιακής ειρήνης στον Όμιλο.

Η πρόθεσή σας, για μεταφορά των εργαζομένων OTEPLUS, που εργάζονται στα τηλεφωνικά κέντρα, στην E-VALUE, αποτελεί αιτία πολέμου για το σύνολο των εργαζομένων στον Όμιλο. Αρκετή υπομονή έχουν επιδείξει οι συνάδελφοι της πρώτης γραμμής, στα call-centers, που καθημερινά ματώνουν για να δημοσιεύετε τεράστια  κέρδη και να καρπώνεστε  παχυλά bonus και stock-options, ενώ οι ίδιοι αμείβονται με μισθούς, κάτω από τα όρια της αξιοπρέπειας.
Η μεθόδευσή σας δεν πρόκειται να περάσει!

Συνάδελφοι, η ΑΚΕ-ΠΑΣΕ, πάντοτε με γνώμονα την ειλικρίνεια και τα συμφέροντα των εργαζομένων, καταγγέλλει τους γνωστούς «δημοσιογράφους», που διαχρονικά λειτουργούν ως λαγοί της Διοίκησης, καθώς και την ύποπτη σιωπή της ηγεσίας του συλλόγου μας.

Καλούμε το σύνολο των συναδέλφων, να κλείσουν τ’ αυτιά τους σε φημολογίες και σενάρια καταστροφής και να απευθύνονται για ενημέρωση, στα αρμόδια όργανα της ΟΜΕ-ΟΤΕ. Μακριά από τις σειρήνες του λαϊκισμού και επιδεικνύοντας ωριμότητα και ψυχραιμία, στο τέλος θα νικήσουμε!



Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ   Α.Κ.Ε.  ΠΑΣΕ-ΟΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου