16/11/14

ΑΚΕ ΠΑΣΕ ΟΤΕ. Δελτίο Τύπου. Το Θαύμα Του "Ενωτικού" Ξεπερνά Και Την Νομιμότητα...

Ενώ αγωνιούμε για την πορεία της διαπραγμάτευσης της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, η αυτοδύναμη ΠΑΣΚΕ-ΠΑΣΕ, που θεωρεί το σύλλογο ιδιοκτησία της και ερμηνεύει το συνδικαλιστικό νόμο 1264, καθώς και το καταστατικό του σωματείου όπως την εξυπηρετεί, αγωνιά μόνο για .................
τις καρέκλες της! Σε τέτοιο βαθμό, που είναι πρόθυμη να παρανομήσει για να το επιτύχει.
Συμφώνησε κάτω από τον τραπέζι με την ηγεσία του πρ. ΠΣΕΠΟ για μειωμένη εισφορά στα μέλη του, ώστε να εξασφαλίσει τη στήριξη και συμμετοχή τους στο δήθεν «Ενωτικό» ψηφοδέλτιό της.
Ενώ εμείς τα 3.300 μέλη του ΠΑΣΕ αποδίδουμε ποσοστιαία εισφορά βάσει του τακτικού μισθού μας, σύμφωνα με τα άρθρα 3 & 8 του καταστατικού, τα ως επί το πλείστον υψηλόμισθα μέλη του πρ. ΠΣΕΠΟ αποδίδουν πάγια μηνιαία εισφορά 4,40 ευρώ.
Συγκεκριμένα: μέση απόδοση μέλους του ΠΑΣΕ από τον ΟΤΕ 12,50 ευρώ, από την OTEplus  5,00 ευρώ και από τον πρ. ΠΣΕΠΟ, πάγια απόδοση μόνο 4,40 ευρώ!
Ιδού το θαύμα: Γενικοί, Διευθυντές και Υποδιευθυντές αποδίδουν λιγότερα από συναδέλφους OTEplus ορισμένου χρόνου και μειωμένου ωραρίου!
Ωραία ισονομία, ισότητα και συναδελφική αλληλεγγύη πρεσβεύει.
Δεν είναι αρκετό συνάδελφοι της ΠΑΣΚΕ, που επί τόσα χρόνια δεν θέλατε να εντάξετε τους ορισμένου χρόνου ως ισότιμα μέλη του σωματείου; Συνεχίζετε να τους «τιμωρείτε», χρεώνοντάς τους κανονικά, επειδή δεν τους ελέγχετε σε αντίθεση με τα μέλη του πρ. ΠΣΕΠΟ;
Συνάδελφοι, να ποιος υπονομεύει το σωματείο με την παράνομη και αντικαταστατική δράση του, τορπιλίζοντας την ενότητα και οδηγώντας στην απαξίωσή του.
Μέχρι και εκπτώσεις γίνονται για την καρέκλα!
Αυτά βλέπει η Διοίκηση του ΟΤΕ και απαξιώνει το Συνδικαλιστικό Κίνημα.
Συνάδελφοι τους παραδίδουμε στην κρίση σας !
Ζητούμε άμεσα σύγκληση έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου, γιατί ο σύλλογος δεν μπορεί να παρανομεί!
Σε κάθε περίπτωση επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματός μας.
Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ   Α.Κ.Ε.  ΠΑΣΕ-ΟΤΕ


ΥΓ. Ενόψει των εκλογών ξεκίνησε τρομοκρατία στα τηλεφωνικά κέντρα, με προϊσταμένους να απειλούν με το όπλο της βαθμολογίας για ένταξη στο δήθεν «Ενωτικό» ψηφοδέλτιο. Τώρα εξηγείται η σιωπή τους απέναντι στα σχέδια της Διοίκησης..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου