24/10/14

Απόπειρα Φίμωσης Υπαλλήλων Για Την Μη Λειτουργία Του Δημόσιου ΚΤΕΟ

Πηγή. http://www.kalamatajournal.gr/
Σε κάποιους δεν άρεσαν οι δηλώσεις του Δημήτρη Φαββατά, ότι το Δημόσιο ΚΤΕΟ έμεινε αδικαιολόγητα κλειστό επί ............
20 μήνες με συνέπεια να χάσει το κράτος έσοδα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Ο Δημήτρης Φαββατάς κλήθηκε από τον προϊστάμενό του σε παροχή έγγραφων εξηγήσεων…

Σαν διοικητής στρατιωτικής μονάδας, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Μεταφορών της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, Γιώργος Παπαδόπουλος, έστειλε στον Δημήτρη Φαββατά το εξής έγγραφο με τίτλο «Κλήση σε παροχή εξηγήσεων»: «Στον Τύπο της 14/10/2014 υπάρχει δημοσίευμα, όπου επικαλούμενο δηλώσεις σας, υπεισέρχεσθε σε υπηρεσιακά θέματα σχετικά με τη λειτουργία του δημοσίου ΚΤΕΟ στη Μεσσήνη. Παρακαλούμε για την παροχή εξηγήσεων εγγράφως εντός πέντε ημερολογιακών ημερών».
Ο Δημήτρης Φαββατάς απάντησε ότι στα πλαίσια της συνδικαλιστικής του δράσης, ως μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειακών Ελλάδας, προέβη στις συγκεκριμένες δηλώσεις, υπογραμμίζοντας ότι «οι συνδικαλιστικές ελευθερίες είναι Συνταγματικά κατοχυρωμένες».
Την κλήση σε παροχή εξηγήσεων καταδίκασε με ομόφωνη απόφασή του το Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, η οποία απεστάλη στον ίδιο τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη, ως πολιτικό προϊστάμενο των Υπηρεσιών. Γράφει η Ομοσπονδία στον περιφερειάρχη: «Σας καλούμε να καταδικάσετε ενέργειες στελεχών της Διοίκησής σας που προσπαθούν να παρεμποδίσουν τη συνδικαλιστική δράση των μελών μας. Ζητάμε να δώσετε ανάλογες οδηγίες στον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Μεταφορών Π.Ε. Μεσσηνίας και να πάρετε όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην επαναληφθούν παρόμοια φαινόμενα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου