17/10/14

Πολιτική "Ανευθυνότητα" Αντώνη Σαμαρά, Η Μετακίλη Ευθυνών Για Την Αποτυχία Εξόδου Από Το Μνημόνιο.

Με την βοήθεια και των συστημικών ΜΜΕ της Αθήνας, η Κυβέρνηση και ο Αντώνης Σαμαράς, προσπαθούν να παραπλανήσουν τον λαό για ...................
ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ, στην αποτυχία εξόδου της χώρας από το μνημόνιο.
Δήθεν ότι φταίει ο Τσίπρας, γιατί το κόμμα του δημιουργεί πολιτική αντιπαράθεση, με αποτέλεσμα οι τοκογλύφοι δανειστες, αυτό να το εκλάβουν σαν πολιτική αποσταθεροποίηση, λες και είναι η πρώτη φορά στα τελευταια δυο χρόνια που υπάρχει έντονη αντιπαράθεση μεταξύ Κυβέρνησης και αντιπολίτευσης. 
Φταίει μας λέει ο Πρωθυπουργός ο ΣΥΡΙΖΑ, για το προχθεσινό κραχ στο Χρηματιστήριο...
Αρνούνται όμως να παραδεχθούν πως το κλίμα αυτό οι ίδιοι δημιούργησαν ένεκα, της βιαστικής αναγγελίας εξόδου από το μνημόνιο και τις παπαρολογίες κορυφαίων στελεχών της Κυβέρνησης, σχετικά με την Τραπεζική σταθερότητα, αν βγει Κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτές είναι οι βασικές αιτίες που οδήγησαν στη σημερινή κατασταση, όπως επισης και η ατυχής ψήφος εμπιστοσύνης στην Βουλή, που απετέλεσε προσωπική ήττα του Αντώνη Σαμαρά.
Αγαπητέ Κύριε Πρωθυπουργέ, κανένα ΣΥΡΙΖΑ και καμια άλλη δύναμη δεν είναι υπεύθυνη για τα παραπανω, παρά μόνο η δική σας και των εταίρων ανικανότητα, στην εφαρμογή του προγράμματος εξόδου από την κρίση, που προσπαθείτε να εφαρμόσετε τα τελευταία χρόνια, δήθεν για το καλό της χώρας, με πλήρη όπως τελικά αποδεικνυεται αποτυχία.

Κουραμπάς Γιάννης
Καλαμάτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου