9/10/14

Ανακοίνωση ΑΚΕ - ΠΑΣΕ ΟΤΕ ..... Ο Αρραβώνας ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ ...

Αθήνα 09/10/2014
Συνάδελφοι,
με χαρά σας ενημερώνουμε για την τέλεση του αρραβώνα, μεταξύ της καθεστωτικής ΠΑΣΚΕ-ΠΑΣΕ και του παραρτήματός της, που αυτοαποκαλείται ΔΑΚΕ-ΠΑΣΕ. Γιορτάστε, έχουμε χαρές! Αν και το είχαμε προβλέψει και σας το .................
είχαμε επισημάνει, η συγκίνηση από την επίσημη τελετή μας κατακλύζει! Να ζήσετε ευτυχισμένοι, με ομοφωνίες και συμβιβασμούς, όπως μόνο εσείς γνωρίζετε!

Το γέλιο όμως δεν σταματάει εδώ. Είχαμε και ανοικτό κάλεσμα από την ΠΑΣΚΕ-ΠΑΣΕ, που υπογράφεται μάλιστα από δήθεν νέους και ανεξάρτητους συνδικαλιστές, ΄΄υπεράνω παρατάξεων΄΄, που εντελώς τυχαία (!!!) εκπροσωπούν την ΠΑΣΚΕ στο σωματείο, αλλά και την ΟΜΕ-ΟΤΕ. Αλήθεια γιατί στο κάλεσμα λείπει η υπογραφή του νυν προέδρου της ΟΜΕ-ΟΤΕ και τέως προέδρου της ΠΕΠΑΣΥ, που πρωτοστάτησε στην ίδρυση του ΠΑΣΕ-ΟΤΕ, μέσω της συγχώνευσης με τον ΠΣΥΠ-ΟΤΕ;  Μάλλον στα πλαίσια της απάρνησης του παρελθόντος τους και των τραγικών ευθυνών τους για την κατάντια του ΠΑΣΕ-ΟΤΕ, αποφάσισαν να μεταθέσουν τις αμαρτίες τους μόνο σ' ένα πρόσωπο και να κυκλοφορούν σαν άφθαρτοι και αμόλυντοι! Είναι τόσο μεγάλη η ιδιοκτησιακή τους αντίληψη για το σύλλογο, που οδηγούνται μέσα στον πανικό τους, ακόμη και σε αποκλεισμό από τις γενικές συνελεύσεις ανά την Ελλάδα, της δεύτερης σε μέλη στο Δ.Σ. του ΠΑΣΕ, παράταξης. Μάλιστα αρνούνται να μας δώσουν, ακόμη και το μητρώο μελών! Τέτοια κατάντια! Τα μέλη του Δ.Σ. αποκλείονται με συνοπτικές διαδικασίες, αλλά ο πρόεδρος του ΠΚΕ ΑΤΤΙΚΗΣ, είναι ευπρόσδεκτος. Μετά μας παριστάνουν και τους θεσμικούς!

Με την ευκαιρία να συγχαρούμε την ΑΚΕ-COSMOTE, για τη συντριπτική της επικράτηση στις πρόσφατες εκλογές και ας ελπίσουμε ότι και η ΑΚΕ-ΠΑΣΕ, με τη συνδρομή όλων των εμπορικών-διοικητικών-οικονομικών συναδέλφων, στις επερχόμενες εκλογές θα επιτύχει την ανατροπή της παρούσας θλιβερής κατάστασης. Η εποχή του συνδικαλισμού των συμβιβασμών και της καμαρίλας πρέπει να τεθεί στο περιθώριο για πάντα!

           Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ   Α.Κ.Ε.  ΠΑΣΕ-ΟΤΕ

Υ.Γ. Όσο για τον αυτοαναγορευόμενο δήθεν πρόεδρο του παραρτήματος, που υπό το φόβο απώλειας της αυτοδυναμίας των προστατών του στο σύλλογο, οδηγείται στην στήριξη της ΠΑΣΚΕ-ΠΑΣΕ, με αντάλλαγμα την προσωπική και μόνο διάσωσή του, τα λόγια είναι περιττά!  Και βεβαίως είναι αυτονόητο ότι απαξιούμε να απαντήσουμε στις χυδαιότητες, τις μπουρδολογίες και τα λιβελογραφήματά του, που μας φέρνουν στο μυαλό τη γνωστή λαϊκή ρήση ¨φωνάζει ο κλέφτης, να φοβηθεί ο νοικοκύρης¨.                      
Αν καμώνεται ότι δεν καταλαβαίνει μπορούμε να γίνουμε και πιο σαφείς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου