18/3/13

Πρώτη Θέση Στο Ιντερνετ Με Οδηγό Τον ΟΤΕ

Ο Χρήστος Χρυσικόπουλος και η Κατερίνα Μελαχρινού είναι ιδιοκτήτες μιας επιχείρησης ανθοδιακόσμησης και διοργάνωσης εκδηλώσεων (γάμων και βαπτίσεων), εδώ και 30 χρόνια.

Σήμερα και μέσω της πρωτοβουλίας του ΟΤΕ «η επιχείρησή σου.gr», δημιούργησαν για την επιχείρησή τους το ............
site www.thefairytale.gr.
«Είχαμε site για την επιχείρησή μας, αλλά έπρεπε να το ξαναδημιουργήσουμε, όταν αποφασίσαμε να τη μετονομάσουμε και να διευρύνουμε το φάσμα των υπηρεσιών μας πέρα από την ανθοδιακόσμηση. Μόλις ακούσαμε για την πρωτοβουλία ''η επιχείρησή σου.gr'' δεν το σκεφτήκαμε καθόλου. Πρόκειται για μια πολύ έξυπνη ιδέα σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εποχή, που δίνει τη δυνατότητα εύκολα και με διαρκή υποστήριξη να προωθήσεις την επιχείρησή σου στο Διαδίκτυο», αναφέρει η Κατερίνα Μελαχρινού. Η επιχείρηση «The Fairy Tale» δραστηριοποιείται στον χώρο διοργάνωσης κοινωνικών εκδηλώσεων. Πλέον, μέσω της πρωτοβουλίας του ΟΤΕ, οι ιδιοκτήτες της έχουν τη δυνατότητα να προωθήσουν τις υπηρεσίες τους και διαδικτυακά.
«Το site αρέσει πολύ στους πελάτες μας, το βρίσκουν εύχρηστο και ιδιαίτερα λειτουργικό. Γενικά έχουμε ήδη παρατηρήσει αύξηση της επισκεψιμότητας και προσέλκυση νέων πελατών», σχολιάζουν.
Μεγάλη συμμετοχή 
Από τον Οκτώβριο που ξεκίνησε η πρωτοβουλία μέχρι και σήμερα, χιλιάδες επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες από ολόκληρη την Ελλάδα απέκτησαν παρουσία στο Internet, δωρεάν για έναν χρόνο, ενώ η ανταπόκριση και η συμμετοχή στο πρόγραμμα συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα σημαντική. Μέσα από το ειδικά σχεδιασμένο site, το www.yourbusiness.gr και μέσω απλών και εύχρηστων εργαλείων, οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες μπορούν να δημιουργήσουν το site ή το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησής τους, επιλέγοντας την διεύθυνση (url/domain) που επιθυμούν και να επωφεληθούν από συγκεκριμένες δυνατότητες που προσφέρονται για την προώθηση των προϊόντων ή υπηρεσιών τους (π.χ. SMS & email campaign management).
Το site ή το ηλεκτρονικό κατάστημα φιλοξενείται δωρεάν για έναν χρόνο στις ασφαλείς υποδομές του ΟΤΕ, ενώ παρέχεται online βοήθεια, αλλά και τηλεφωνική υποστήριξη για πληροφορίες ή διευκρινίσεις μέσω του 13818.
Πηγή Εφημερίδα Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου