6/3/13

ΚΤΕΛ Κατά Τατούλη Για Την Μεταφορά Μαθητών !


Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μεσσηνίας Α.Ε. αναστέλλει επ'  αόριστον τη μεταφορά των μαθητών από αύριο, καθώς δεν εξοφλήθηκαν οι οφειλές της Πολιτείας προς την εταιρεία, παρά τις ...............
διαβεβαιώσεις που είχαν δοθεί στα μέσα Φεβρουαρίου. Μόνο η μεταφορά των μαθητών με Ειδικά Μαθητικά Δελτία θα συνεχίσει να εκτελείται κανονικά, επειδή αυτό το έργο έχει εξοφληθεί για όλο το τρέχον σχολικό έτος.
Η διοίκηση του ΚΤΕΛ είχε αποφασίσει αναστολή της μεταφοράς των μαθητών και πριν από 20 περίπου ημέρες, απόφαση που δεν υλοποίησε μετά "τις προφορικές διαβεβαιώσεις και υποσχέσεις του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη και άλλων αρμόδιων πολιτειακών παραγόντων", όπως αναφερόταν σε σχετική ανακοίνωση. 
Με νεότερη όμως, χθεσινή ανακοίνωση, γίνεται γνωστό ότι "ύστερα από εξαντλητικές και επίμονες διαβουλεύσεις και αφού εξαντλήθηκαν όλα τα περιθώρια, με σχετική του απόφαση το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας μας αναστέλλει επ' αόριστον, από Τετάρτη 6-3-2013, την εκτέλεση του έργου της μεταφοράς των μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Νομού Μεσσηνίας, με όλα τα μισθωμένα μεταφορικά μέσα, λόγω αδυναμίας της εταιρείας να καλύψει πλέον τις λειτουργικές δαπάνες αυτού του έργου, αδυναμία η οποία οφείλεται τόσο στις ανεξόφλητες οφειλές εκ μέρους της πολιτείας προς την εταιρεία για το Σχολικό Ετος 2011-2012, όσο και στην μη σύννομη περικοπή που γίνεται στις ως άνω οφειλές.
Η αναστολή αφορά μόνο την μεταφορά μαθητών με μισθωμένα μεταφορικά μέσα. Η μεταφορά των μαθητών με Ειδικά Μαθητικά Δελτία θα συνεχίσει να εκτελείται κανονικά, επειδή αυτό το έργο έχει εξοφληθεί για όλο Σχολικό έτος 2011 - 2012".
Πηγή Εφημερίδα Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου