13/3/13

Βρέφος Έξι Μηνών Νεκρό Από Σφαίρες

Μεγάλο σοκ έχει προκαλέσει στις Ηνωμένες Πολιτείες ο θάνατος ενός βρέφους μόλις έξι μηνών που πυροβολήθηκε πολλές φορές από αγνώστους, τη στιγμή που ο ......
πατέρας του άλλαζε τις πάνες, μέσα στο αυτοκίνητο της οικογένειας, σε πάρκινγκ του Σικάγου.

Η πρωτοφανούς βαρβαρότητας ένοπλη αυτή επίθεση έγινε μέρα-μεσημέρι στο κέντρο της πόλης, στην οποία τον τελευταίο καιρό έχουν πολλαπλασιαστεί αυτού του είδους τα βίαια και αιματηρά περιστατικά, καθώς και οι συγκρούσεις μεταξύ συμμοριών.
«Το μωρό βρισκόταν στο αυτοκίνητο με τον πατέρα του όταν πλησίασε κάποιος και πυροβόλησε και τους δύο. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις», δήλωσε ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας Μάικ Σάλιβαν, ο οποίος διευκρίνησε ότι το βρέφος πυροβολήθηκε πέντε φορές. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης η μητέρα του βρέφους, η οποία είναι 20 ετών, είχε επίσης δεχτεί πυροβολισμό στο πόδι πέρσι, όταν ήταν έγκυος. Ο πατέρας νοσηλεύεται σε "σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση", πρόσθεσε ο Σάλιβαν.
Σημειώνεται ότι το 2012 οι ανθρωποκτονίες αυξήθηκαν κατά 16%, καθώς αναφέρθηκαν 506 θάνατοι. Από τις αρχές του έτους έχουν γίνει στο Σικάγο 60 δολοφονίες.
Πηγή Εφημερίδα Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου