12/3/13

ΟΜΕ-ΟΤΕ Δελτίο Τύπου 11 Μαρτίου 2013


Είναι γνωστό σχεδόν μια εβδομάδα πριν, ότι αύριο 12/3/2013 υπήρχε σε εξέλιξη τριμερής συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας μετά από αίτηση της ΟΜΕ-ΟΤΕ για «Εφαρμογή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας» με αιχμή το μισθολογικό κλιμάκιο.
Είναι επίσης γνωστό και με .......
βάση τις τοποθετήσεις αλλά και ανακοινώσεις της ΟΜΕ-ΟΤΕ, ότι υπήρχε προγραμματισμός για Διοικητικό Συμβούλιο στις 15/3/2013 προκειμένου να παρθούν αποφάσεις.
Αυτό που δεν ήταν γνωστό είναι, ότι το πολυπληθές σχήμα των Νομικών Υπηρεσιών  του Ομίλου και του Ανθρώπινου Δυναμικού μαζί με τα εξωτερικά γραφεία συμβούλων και καθηγητών , δεν μπορεί να εκπροσωπηθεί στην τριμερή λόγω αδυναμίας στελεχών  του ΟΤΕ και ζήτησαν μόλις σήμερα αλλαγή ημερομηνίας για τις 20/3/2013 !!!
Ημέρα που γνωρίζει η Διοίκηση ότι το προεδρείο της ΟΜΕ-ΟΤΕ μετακινείται για το Συνέδριο της ΓΣΕΕ στην Αλεξανδρούπολη.
Αυτή η τακτική της Διοίκησης δείχνει την αδυναμία της καθώς και το στόχο μετάθεσης όλων των θεμάτων στον απώτερο ορίζοντα της «μετενέργειας».
Ευχόμαστε και θεωρούμε ότι θα προσέλθει έστω στις 20/3/2013 , όμως να γνωρίζει ότι ρίχνουν με τους τακτικισμούς τους «λάδι στη φωτιά» και όλοι πλέον οι εργαζόμενοι αντιλαμβάνονται στο που θέλει η Διοίκηση να ωθήσει τα πράγματα.
Η ΟΜΕ-ΟΤΕ ήταν και είναι κοινωνικός εταίρος ευθύνης και στις εποχές που διανύουμε θα έπρεπε και οι διοικούντες να αποδείξουν ότι διοικούν !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου