6/3/13

ΕΦΕΤ Κρέας Αλόγου Και Σε Άλλα Προϊόντα.

Δεν έχει τέλος το διατροφικό θρίλερ με το αλογίσιο κρέας στην Ευρώπη καθώς νέες αποκαλύψεις έρχονται στο «φως» κάθε ημέρα.
Παρά τις προσπάθειες του ΕΦΕΤ αλλά και των κρεοπωλών να καθησυχάσουν τους καταναλωτές, οι ανακοινώσεις περί εντοπισμού DNA αλόγου σε ..............

όλο και περισσότερα προϊόντα στην χώρα μας προκαλεί ανησυχία.
Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου του ΕΦΕΤ, κ. Τσιάλτα, την Τετάρτη, τα δείγματα τροφίμων στα οποία εντοπίστηκε DNA αλόγου ανέρχονται μέχρι στιγμής σε επτά.
Συγκεκριμένα, ελήφθησαν 167 δείγματα εκ των οποίων εξετάστηκαν τα 68 και βρέθηκαν θετικά τα 7, τονίζοντας παράλληλα πως τα θετικά δείγματα θα ελεγχθούν και για την ύπαρξη αντιβιοτικών και της αντιφλεγμονώδους ουσίας φαινυλοβουταζόνης.
Το τελευταίο προϊόν στο οποίο ανιχνεύτηκε DNA αλόγου είναι το «Λουκάνικο Χωριάτικο» με την εμπορική επωνυμία «Nostima» με ημερομηνία παραγωγής 23/2/2013 και ημερομηνία ανάλωσης 25/3/2013.
Το προϊόν παρασκευάζεται – συσκευάζεται από την επιχείρηση «ΣΤΑΜΠΟΛΙΔΗΣ Ι. & ΑΦΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ Ε.Π.Ε.» με έδρα το 6ο χλμ Αλεξανδρούπολης – Μάκρης.
Ο ΕΦΕΤ ζήτησε την άμεση ανάκληση/απόσυρση του 

Πηγή Πρώτο Θέμα

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΣΑ ΞΕΡΕΙ ΤΗΣ ΧΟΝΤΡΗΣ ...ΑΡΚΟΥΔΑΣ Ο ΒΡΩΜΌΚΩΛΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΡΕΑΣ ΑΛΟΓΟΥ ΑΜΑ ΤΗ ΠΙΆΣΕΙ ΠΕΊΝΑ!!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΪΔΆΚΙΑ ΣΚΥΛΟΥ!!! ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΑΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή