24/1/12

Μια Είναι Η Απάντηση Στην Μνημονιακή Πολιτική.

Καταψηφίστε τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση του Μνημονίου. Μην επιτρέψετε στους τραπεζίτες και στα λαμόγια να αποφασίζουν για το μέλλον το δικό σας και προπάντων των παιδιών σας.   Προσπαθούν να μας εξαπατήσουν και να μας τρομοκρατήσουν με πτώχευση ή επαναφορά στην Δραχμή. Είναι απαράδεκτο με αυτά που βιώνουμε καθημερινά , στις δημοσκοπήσεις, εφόσον αυτές είναι αληθινές,  τα δυο κόμματα που έφεραν την Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού, να συγκεντρώνουν ποσοστά πάνω από 40% και τα δυο μαζί.  Δώστε την απάντηση που τους χρειάζεται , είναι ο μόνος τρόπος να καταλάβουν,  η τρόικα και οι δικοί μας φωστήρες, πως δεν μας εξαπατούν με τα διλλήματα τους.                                                                                                   Ας αφήσουμε κατά μέρος τα προσωπικά μας πιστεύω και έστω και την ύστατη στιγμή να βάλουμε στο περιθώριο αυτούς που θέλουν μας εξευτελίσουν σαν Λαό και να μας φέρουν πολλά χρόνια πίσω για να υποταγούμε και να γίνουμε δούλοι κάποιων που θα ακολουθήσουν μετά. !!
Έχω κάθε επίγνωση αυτών που γράφω και τελειώνοντας θέλω να γνωρίζετε πως και εγώ πολιτικά ανήκω σε ένα από τα δυο κόμματα εξουσίας και μάλιστα είμαι και ενεργό μέλος, αλλά αυτό δεν με εμποδίζει να εκφράζω αυτά που πιστεύω και να μην γίνομαι υποχείριο κανενός.
Κουραμπάς Γιάννης                                                                                                                          Μενινά - Καλαμάτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου