20/1/12

Προβοπουλος. Δεν Ήταν Αναπόφευκτη Η Υπαγωγή Μας Στο ΔΝΤ. !!

Γατί πάντα σε αυτή την χώρα εκ των υστέρων αντιλαμβανόμαστε τα γεγονότα.?  Κύριε Προβόπουλε ποιος σε τοποθέτησε σε αυτή την θέση ? Γιατί δεν έλεγες στο Πολιτικό σου αφεντικό για την κατάσταση της οικονομίας και που θα φτάναμε όταν ακόμα ήταν νωρίς ? Ο Παπανδρέου μπορεί να αποδείχτηκε ανίκανος να χειριστεί αυτή την κρίση αλλά όλοι οι προηγούμενοι Πρωθυπουργοί είναι το ίδιο , για να μην πω περισσότερο, υπεύθυνοι, για εδώ που φτάσαμε. Βρήκατε το θύμα και πάτε να του φορτώσετε όλα τα λάθη που έχουν γίνει χρόνια πριν ?
Και ο τελευταίος κάτοικος αυτής της χώρας καταλαβαίνει πως αποκλειστικοί υπεύθυνοι για την σημερινή κατάσταση είναι αυτοί που κυβέρνησαν την χώρα τα τελευταία χρόνια, δηλαδή Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ. Λίγο μας ενδιαφέρει αυτή την στιγμή, που είμαστε μισό βήμα από τον γκρεμό, ποιος έφταιξε περισσότερο και ποιος λιγότερο.
Τα δυο αυτά κόμματα κατάφερναν και ίσως ακόμα καταφέρνουν να μας εξαπατούν, αλλάζοντας πρόσωπα στις ηγεσίες τους , λες και έτσι θα αλλάξει η πολιτική τους.
Μέχρι εδώ όμως και μη παρέκει, στις εκλογές που έρχονται κανένας πατριώτης, που θέλει το καλό της χώρας αυτής και βλέπει το μέλλον το παιδιών του αβέβαιο, δεν πρέπει να τους στηρίξει.
ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου