30/1/12

Πολικό Κρύο Και Χιόνι Μέσα Στην Καλαμάτα !!

Οι πιο κρύες ημέρες του φετινού χειμώνα θα είναι οι επόμενες, με το θερμόμετρο να πέφτει στον -1 βαθμό και την αίσθηση του κρύου να φτάνει στην Καλαμάτα μέχρι και τους -10 βαθμούς Κελσίου. Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων για σήμερα Δευτέρα στην Καλαμάτα θα επικρατήσει συννεφιά με τη θερμοκρασία στους 0 βαθμούς, ενώ θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι εντάσεως μέχρι 6 μποφόρ, οι οποίοι σε συνδυασμό με την έντονη υγρασία θα διαμορφώσουν την αίσθηση κρύου που θα φτάσει και τους -4 βαθμούς.
Το κρύο θα είναι πιο έντονο αύριο Τρίτη με θερμοκρασία -1 και αίσθηση κρύου -10 βαθμούς, ενώ τα ξημερώματα της Πέμπτης δεν αποκλείεται ασθενής χιονόπτωση ακόμα και στο κέντρο της πόλης.
Αντίστοιχες χαμηλές θερμοκρασίες θα σημειωθούν σε όλη την περιφέρεια του Νομού Μεσσηνίας με χιονοπτώσεις στα ορεινά, ενώ στην Αρκαδία αναμένονται ασθενείς χιονοπτώσεις με τις θερμοκρασίες να φτάνουν τους -14 βαθμούς. Παρόμοιες καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν και στη Λακωνία.

Πηγη. http://www.eleftheriaonline.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=15359:βουτιά-του-υδράργυρου-από-σήμερα-πολικό-κρύο-και-χιόνι-μέσα-στην-καλαμάτα&Itemid=53

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου