25/1/12

Σίγουρος Ο Μιχελάκης Για Την Αυτοδυναμία Της ΝΔ !

Εδώ ο κόσμος καίγεται και στη Νέα Δημοκρατία ονειρεύονται αυτοδυναμίες.

Στην ονομαστική ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών που επέφερε ρήγμα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ και στο μνημόνιο αναφέρθηκε την Τετάρτη ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης στην εκπομπή ΣΚΑΪ Πρώτη Γραμμή.
«Συνέβη χθες να βλέπουμε τα εσωκομματικά προβλήματα του ΠΑΣΟΚ να μεταφέρονται στη Βουλή. Δεν μπορούν μεταφέρουν τα εσωκομματικά προβλήματα στη χώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχελάκης.

Για τις απουσίες στελεχών της ΝΔ από τη Βουλή κατά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου υποστήριξε ότι η στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή ήταν υπεύθυνη.
Με αφορμή τις επικριτικές δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, του υπουργού Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στον ΣΚΑΪ και της Λούκας Κατσέλη για το μνημόνιο, δήλωσε ότι «ξαφνικά όλοι ανακαλύψανε ότι το μνημόνιο είναι λάθος ενώ παλιά ο Σαμαράς ήταν ο λαϊκιστής».
«Οι άνθρωποι πήραν ένα πράγμα που δεν το διάβασαν και το στήριξαν (...) η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ ήταν μία κακή κυβέρνηση» σημείωσε. «Ο κ. Λοβέρδος δηλώνει για τον κ. Παπανδρέου ότι θα γίνει μακελειό. Είναι αυτή δηλώσεις υπεύθυνων πολιτικών;» διερωτήθηκε.
Τόνισε πάντως ότι είναι θέμα του πρωθυπουργού να αποφασίσει για την παραμονή Χρυσοχοΐδη στην κυβέρνηση.
«Εγώ θεωρώ ότι μετεκλογικά η αυτοδυναμία θα είναι δεδομένη. Τα σενάρια για μετεκλογική συνεργασία είναι αυτών που φοβούνται την αυτοδυναμία. Οχτώ Απριλίου ο κόσμος θα αποφασίσει» δήλωσε.
«Νομοθετικές ρυθμίσεις δεν δίνουν λύσεις» ανέφερε εξάλλου ο εκπρόσωπος της ΝΔ για το μισθολογικό κόστος, τασσόμενος κατά το ενδεχόμενο νομοθετικής ρύθμισης από την κυβέρνηση. Σύμφωνα με τον κ. Μιχελάκη η ΝΔ δεν συγκυβερνά, στηρίζει την κυβέρνηση Παπαδήμου.
«Στην κλίμακα του ΟΟΣΑ το μισθολογικό κόστος είναι 17ο, η ΝΔ ζητά τη μείωση του μη μισθολογικού κόστους. Δεν πρέπει να δυναμιτίζουμε το διάλογο των κοινωνικών εταίρων» ανέφερε όσον αφορά τις συνομιλίες για το ζήτημα.

Πηγή: ΣΚΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου