23/1/12

Δικαιώθηκε Ο Δημήτρης Κουσελάς.

Μπορεί το ΠΑΣΟΚ, να έχει τα μικρότερα ποσοστά από την ίδρυση του, μπορεί ο Γεώργιος Παπανδρέου να αποδείχτηκε πολύ κατώτερος των αναμενομένων, αλλά αυτό δεν μας στερεί την δυνατότητα να πούμε και κάποιες θετικές απόψεις για κάποιους που ανήκαν στο χώρο αυτό και διατέλεσαν υπουργοί ή υφυπουργοί στην προηγούμενη  Κυβέρνηση.
Και ο λόγος για τον Δημήτρη Κουσελα, που όταν ακόμη ήταν μέλος και υφυπουργός οικονομικών είχε ξεκινήσει μια διαδικασία συγκέντρωσης πληροφοριών για την συμπλήρωση και ανακοίνωση αργότερα λίστας μεγαλοφειλετών προς το Δημόσιο.
Με τον ανασχηματισμό της τότε Κυβέρνησης είχε αντικατασταθεί και μάλιστα κάποια παπαγαλάκια τον είχαν κατακρίνει πως δεν είχε επιτύχει στο έργο του.
Όταν πλέον δεν μετείχε στο νέο  Κυβερνητικό σχήμα είχε βγει κα  με θάρρος είχε ανακοινώσει   πως , κατά των ημερών του στο Υπουργείο, είχε ξεκινήσει η διαδικασία συμπλήρωσης της περιβόητης λίστας ή οποία θα ανακοινωνόταν, αφού είχε συμπληρωθεί αργότερα.
Τότε λοιπόν κάποιοι έπεσαν να τον φάνε , υπονομεύοντας τον , λέγοντας πως κάτι τέτοιο δεν υπήρχε και κόντεψαν μάλιστα να τον βγάλουν και τρελό πως δεν υπήρχε καμία συγκέντρωση πληροφοριών και δημιουργία λίστας οφειλετών προς το Δημόσιο που επρόκειτο να  ανακοινωθεί δημοσίως.
Μπορεί τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ να έκαναν μια προσπάθεια υποβάθμισης της λίστας, λέγοντας πως οι περισσότεροι έχουν Πεθάνει ή είναι στη φυλακή, αλλά αυτό δεν μειώνει καθόλου την όλη προσπάθεια που κατά τα άλλα κρίνετε θετική για τα δεδομένα της χώρας μας.
Σήμερα λοιπόν ο Δημήτρης Κουσελας δικαιώνεται απόλυτα και καλό θα είναι να βγουν να του ζητήσουν και μια συγγνώμη, όλοι εκείνοι που τότε έσπευσαν να τον κατακρίνουν, είτε είναι δημοσιογράφοι  παπαγαλάκια είτε συνάδελφοι του.

Κουραμπάς Γιάννης
Μενινά Καλαμάτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου