22/7/14

Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων ΠΑΣΕ ΟΤΕ . Ανακοίνωση

Αθήνα 20/7/2014


Συνάδελφοι,
Με ικανοποίηση παρακολουθούμε τις τελευταίες κοινές προσπάθειες της ηγεσίας του σωματείου μας, με τα σωματεία της ΕΕΤΕ, ΠΣΕΠΟ και ΠΣΕΠ μέσω κοινών ανακοινώσεων, που σκοπό έχουν τη ......
διεξαγωγή συνάντησης με τη Γενική Δ/ντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, για καίρια θέματα που ταλανίζουν το προσωπικό. Η ικανοποίηση αυτή, πηγάζει απ' το ότι, για μια ακόμη φορά, έχουν προσχωρήσει ουσιαστικά στις θέσεις της ΑΚΕ-ΠΑΣΕ, που ζητά επιτακτικά το ένα σωματείο στον ΟΤΕ και το αρνούνται πεισματικά οι  βολεμένες ηγεσίες του χθες!
Είναι σαφές, ότι όσο κι αν καθυστερούν και μπλοκάρουν την ίδρυση ενός σωματείου, αυτοί που αγωνιούν για τις καρέκλες τους, η ίδια η ζωή και οι ανάγκες της δύσκολης καθημερινότητας στην εργασία, οδηγούν τα πράγματα σ' αυτή τη λύση. Είναι εύλογο όταν η διοίκηση αντιμετωπίζει ένα κατακερματισμένο και βολεμένο συνδικαλιστικό κίνημα, να το αγνοεί και να το περιφρονεί. Συνάδελφοι της ΠΑΣΚΕ-ΠΑΣΕ καθώς κι εσείς της ΕΕΤΕ, δυστυχώς όσο καλογραμμένες κι αν είναι οι επιστολές σας, όσο κι αν ανεβάσετε τους τόνους ενόψει επερχόμενων εκλογών, καλό είναι να έχετε στο μυαλό σας, πώς ούτε το αυτί της Διοίκησης θα ιδρώσει, ούτε στο τέλος θα αποφευχθεί η πολυπόθητη για τους συναδέλφους, αλλά απευκταία για εσάς, ενοποίηση των σωματείων. Σας συνιστούμε ενόψει της υπογραφής ΣΣΕ, να μην υποσκάπτετε τον ρόλο της ΟΜΕ-ΟΤΕ, υποκαθιστώντας την με προσκλήσεις για συναντήσεις  με θέματα  που αφορούν το σύνολο του προσωπικού και με σημαντικότερο την  ΣΣΕ. Σε μια εποχή κρίσιμη, μην ξαναπαίζετε τον ρόλο του «λαγού» της Διοίκησης. Προσέξτε γιατί η όποια αποτυχία θα  βαραίνει εσάς!
Η ΑΚΕ-ΠΑΣΕ, καλεί όλους τους συναδέλφους μέλη στον ΠΑΣΕ-ΟΤΕ, να υψώσουν μαζί μας τη φωνή τους για να γίνει πραγματικότητα η δημιουργία ενός μεγάλου σωματείου στον ΟΤΕ, που σε καμία περίπτωση η  Διοίκηση δεν θα μπορούσε να αγνοήσει. Ο συνδικαλισμός του βολέματος είναι παρελθόν. Η ώρα για μετασχηματισμό, ανανέωση και σύγχρονο ρεαλιστικό διεκδικητικό συνδικαλισμό έχει έρθει. Οφείλουν όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι εργαζόμενοι στον Όμιλο να πρωτοστατήσουν στην ανατροπή της παρούσας νοσηρής κατάστασης.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ   Α.Κ.Ε.  ΠΑΣΕ-ΟΤΕ


 Υ.Γ. Κύριοι της Διοίκησης, η καταστρατήγηση του ωραρίου εργασίας δεν αποτελεί πταίσμα, ούτε μπορεί να λανθάνει της προσοχής σας. Το να κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε, ότι υπάρχει παραβίαση ωραρίου, δεν σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι θα ανεχθούν για πολύ αυτή την αδικία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου