23/7/14

Καλαμάτα. Λούνα Παρκ Και Ιδιωτικός Χώρος Στάθμευσης Στο Πανελλήνιο

Οι δυο χώροι που ανήκουν στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας, νοικιάστηκαν σε ιδιώτες, ο πρώτος για .......
15 μήνες με ενοίκιο 20.000€ και ο δεύτερος για 30 μήνες με 20.000€ επίσης.
1.Όσον δε αφορά το Λούνα Παρκ, οι τιμές είναι απαράδεκτες έως αποτρεπτικές για αρκετούς συμπολίτες μας, όταν για παιχνίδια διάρκειας 5 ή και λιγότερων λεπτών, απαιτούνται από 2 έως και 3,5 €. Μάλιστα στον ίδιο χώρο και πέρσι λειτουργούσε το ίδιο λούνα Παρκ με χαμηλότερες τιμές.
Η κρίση και οι μειώσεις μισθών φαίνεται ότι επιδρά μόνο κάποιες κατηγορίες πολιτών, γιατί κάποιες άλλες, ίσως δεν έχουν αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος, λες και ζουν σε άλλη χώρα.
Επίσης το ταμείο του Λούνα Παρκ, βρίσκεται στο χώρο των συγκρουόμενων, με αποτέλεσμα, κάποιος που βαδίζει προς αυτό, αν παραπατήσει και πέσει μέσα στη πίστα, να υποστεί ατύχημα από διερχόμενο αυτοκινητάκι.
Καλό θα είναι η Δημοτική αρχή να μην κοιτά μόνο το όφελος από την παραχώρηση του χώρου, αλλά και τις τιμές, που πλήττουν τους επισκέπτες και Καλαματιανούς.
2. Όσον δε αφορά το παρκινγκ, ποιο δίκαιο και σωστό θα ήταν, να μην καταβάλουν όλοι το ίδιο αντίτιμο, για μια ώρα ή για δέκα παραδείγματος χάριν.
Καλά είναι τα 20.000€ ενοίκιο, αλλά ας κοιτάμε και λίγο και τις παροχές που πλήττουν τους πολίτες.
Τέλος, δεν γνωρίζω, αν τον συγκεκριμένο χώρο θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί και ο Δήμος της πόλης, όπως τα παρκινγκ στη Νέδοντος ...
Σχετικά άρθρα εδώ και εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου