2/7/14

Καταδίκη Τηλεοπτικού Σταθμού Best Για Συκοφαντική Δυσφήμιση Κατά Θανάση Πετράκου.

Είκοσι χιλιάρικα πρόστιμο θα πληρώσει η ιδιοκτησία του τηλεοπτικού σταθμού BEST της Μεσσηνίας μετά την καταγγελία στο ΕΣΡ του Θανάση Πετράκου για προσβολή προσωπικότητας.
Ο πρόεδρος του BEST Νίκος Μπελογιάννης ισχυρίστηκε στον σταθμό του στις 19 Ιουλίου 2013 ότι ο ..............
βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ "είναι ένας τεμπέλης συνδικαλιστής που σιτίζεται από το Δημόσιο αυτός και η γυναίκα του". Ακόμη είπε ότι εξυπηρετεί επιχειρηματικά συμφέροντα (της εφημερίδας "Ελευθερία").
Η επίθεση δεν ήταν τυχαία. Είχε προηγηθεί α) στις 18 Ιουλίου 2013 ομιλία του Θ. Πετράκου στη Βουλή όπου κατήγγειλε τη Χρυσή Αυγή γιατί από το τηλέφωνό της μέσα στη Βουλή επιχείρησε να τρομοκρατήσει όσους θα διαδήλωναν στις 20 Ιουλίου 2013 ενάντια στο φεστιβάλ που επιδίωκε για να τιμήσει τις δικτατορίες και β) μηνυτήρια αναφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κατά αγνώστων δραστών για την επιδρομή στον χώρο που βρίσκονταν οι κεραίες και τα μηχανήματα εκπομπής της ΕΡΤ στο όρος Λυκόδημο Μεσσηνίας.
"Ενόχλησε" δηλαδή ο Θ. Πετράκος τη Ν.Δ. που έκλεισε την ΕΡΤ και τη Χρυσή Αυγή.

Σημείωση: κάποιοι λένε ότι ο Ν. Μπελογιάννης αυτοπαρουσιάζεται ως ο εξ απορρήτων του Αντ. Σαμαρά στη Μεσσηνία. Αυτό κάνει πιο ενδιαφέρουσα την απόφαση του ΕΣΡ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου