17/7/14

Μάκαρης: Να Διατρανώσουμε Την Αντίθεσή Μας Για Την Καταστροφή Των Χημικών

Την ικανοποίησή του εκφράζει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Καλαμάτας Μανώλης Μάκαρης για την .......
απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου σχετικά με την αποτροπή καταστροφής των χημικών της Συρίας στη Μεσόγειο

Την απόλυτη θέση του  για την αποτροπή της καταστροφής των χημικών της Συρίας στο θαλάσσιο χώρο της Μεσογείου διατύπωσε σε σχετική απόφαση του το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου χθες στην Τρίπολη, θέτοντας μια σειρά πολιτικών, περιβαλλοντικών και νομικών ζητημάτων.


Την ικανοποίησή της εκφράζει για αυτήν την εξέλιξη  η μείζον αντιπολίτευση της Καλαμάτας «Ανοικτός Δήμος-Ενεργοί Πολίτες» με επικεφαλής τον καρδιολόγο Μανώλη Μάκαρη, ο οποίος χαιρετίζει τη συγκεκριμένη απόφαση για την ανάληψη πρωτοβουλιών προς αυτήν την κατεύθυνση. Η παράταξη επανειλημμένα είχε εκφράσει την ανησυχία της για τη σχεδιαζόμενη καταστροφή των χημικών όπλων της Συρίας, επισημαίνοντας την επικινδυνότητα του εγχειρήματος. Ο ίδιος σε παλαιότερο κάλεσμα προς κάθε υπεύθυνο είχε πει χαρακτηριστικά: «Είναι επιτακτική ανάγκη να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας σε αυτήν την επικίνδυνη μέθοδο. Εμείς, ως Ανοικτός Δήμος-Ενεργοί Πολίτες, σταθεροί, στις δεσμεύσεις μας απέναντι στους συνδημότες μας, καλούμε  τη Δημοτική Αρχή και το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας, αλλά και τους υπόλοιπους γειτονικούς δήμους και κυρίως την Περιφέρεια Πελοποννήσου, να πάρουν ξεκάθαρη θέση για την αποτροπή αυτής της διαφαινόμενης οικολογικής απειλής. Καλούμε επίσης όλους τους φορείς, τους συλλόγους και τις περιβαλλοντικές οργανώσεις, αλλά κυρίως τους πολίτες να συνδράμουν τον αγώνα μας για την προστασία του τόπου μας..»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου