18/12/14

Ποίος Ενδιαφέρεται Για Την Υγεία Των Πολιτών Κύριε Δήμαρχε;

Καλαμάτα. Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου
Ένα άσπρο πέπλο είχε καλύψει σήμερα την Καλαμάτα, από την Δυτική Παραλία μέχρι και την Βέργα, μάλιστα εξαιτίας αυτού κάποιες στιγμές χανόταν ο ήλιος.

Αιτία του φαινομένου τα ................
Πυρηνελαιουργεία, που αυτή την εποχή, έχουν την τιμητική τους και κανένας σε αυτή την πόλη δεν ενδιαφέρεται. 
Οι εικόνες ντροπής (για καλύτερη εμφάνιση της φωτογραφίας χτυπηστε επανω για μεγέθυνση) μιλούν από μόνες τους και ο Δήμαρχος ενδιαφέρεται περισσότερο για το ανάμα φώτων των Χριστουγεννιάτικων δένδρων, το καρναβάλι και ότι έχει σχέση με,  οίνο, άρτο και θεάματα και για την υγεία των πολιτών σιγή ιχθύος. 
Ειλικρινά δεν γνωρίζω,  ποιο συγκεκριμένο εργοστάσιο, δημιουργεί αυτή την κατάσταση, αλλά με μια πρόχειρη αναζήτηση στο Google, διαπίστωσα πως υπάρχει κάποιο στο  δρόμο Καλαμάτας Μεσσήνης με ηχηρό όνομα, που επίσης δεν γνωρίζω αν έχει σχέση με αυτόν που φαντάζομαι, τέλος από το σημείο που είναι τραβηγμένες οι φωτογραφίες δεν είναι δυνατόν να εντοπιστεί το ακριβές σημείο..

Αυτά ας κάτσουν να τα βρουν κάποιοι άλλοι, εκείνο που με ενδιαφέρει είναι μόνο η υγεία των πολιτών. Γνωρίζω πολύ καλά, από προσωπική εμπειρία, έχω εργαστεί επί δέκα τρία χρόνια, στο παρελθόν, σε μεγάλο εργοστάσιο Λιπασμάτων ότι, υπάρχουν συστήματα φίλτρων για τις καμινάδες, τα οποία όμως κάποιοι έξυπνοι τα απενεργοποιούν γιατί μειώνουν την παραγωγή.
Καλό είναι η αρμόδια Δημοτική αρχή να κάνει ελέγχους στα νερά της παραλίας και να μοιράζει μπλε σημαίες, αλλά είναι πολύ κακό η αδιαφορία της στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου