21/12/14

Ανοικτός Δήμος Καλαμάτας. Δελτίο Τύπου Σχετικά Με Την Επίσκεψη Στη Κεντρική Αγορά

Αντιπροσωπεία του Ανοιχτού Δήμου αποτελούμενη από τον επικεφαλής Μανώλη Μάκαρη, τον δημοτικό σύμβουλο και μέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας Κώστα Γεωργακίλα, τον  .........
δημοτικό σύμβουλο Παναγιώτη Αλούπη, τον δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Θεοφιλόπουλο και τον τοπικό σύμβουλο Χρήστο Ζόμπολο επισκέφτηκαν την Κεντρική Αγορά Καλαμάτας  ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων.
Κατά την επίσκεψη και το διάλογο που ακολούθησε με τους καταστηματάρχες, τους πωλητές και τους παραγωγούς έγινε ιδιαίτερα φανερή η ανάγκη εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης της αγοράς έτσι ώστε να βελτιωθεί η πρόσβαση , να εξασφαλιστεί επαρκής  στάθμευση και να ανακαινιστούν οι  πεπαλαιωμένες κτιριακές εγκαταστάσεις. Χρειάζεται ουσιαστική παρέμβαση με σκοπό να αναβαθμιστεί  η συνολική   εικόνα της αγοράς όπως  την προσλαμβάνει ο επισκέπτης της πόλης αλλά και την ζει καθημερινά ο κάτοικος αυτής.

Άποψη του Ανοιχτού Δήμου είναι ότι η αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός της αγοράς πρέπει να ενταχθεί σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσης που θα προκύψει μέσα από το διάλογο με τα ενδιαφερόμενα μέρη και θα εξασφαλίζει την αποτελεσματική  προβολή  των ποιοτικών προϊόντων της Μεσσηνίας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου