15/12/14

ΑΚΕ ΠΑΣΕ ΟΤΕ,Ανακοίνωση Για Της Εκλογές Στον ΟΤΕ

Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων
Αθήνα 14/12/2014

Η παράταξη που πριν από λίγους μήνες συστήσαμε, η ΑΚΕ-ΠΑΣΕ, έπειτα από την εκλογική διαδικασία είναι πλέον η δεύτερη δύναμη στο σωματείο μας! Μια πρωτοεμφανιζόμενη παράταξη, (που η αυτοδύναμη ΠΑΣΚΕ-ΠΑΣΕ μέχρι τώρα θεωρούσε ότι δεν υπήρχε και αρνιόταν να μας δίνει το λόγο στα Δ.Σ. του σωματείου, αποκλείοντάς μας), με διαφορετική και ανεξάρτητη φωνή, κόντρα στις στείρες και  ........................
παλαιοκομματικές λογικές της ηγεσίας του ΠΑΣΕ, με λιγοστά μέσα, έχοντας απέναντί της όλους τους μηχανισμούς και με την πίεση του χρόνου αφόρητη, κατάφερε να πετύχει μια σημαντική νίκη και από αύριο να εκπροσωπεί όλους εσάς στο Δ.Σ. του ΠΑΣΕ-ΟΤΕ.
Αυτή η νίκη όμως, χωρίς τη δική σας βοήθεια, δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί! Από βάθους καρδιάς ευχαριστούμε, τους δεκάδες των υποψηφίων μας, αλλά και όλους όσους στάθηκαν δίπλα μας μέχρι τέλους, παρά τους εκβιασμούς, το βρώμικο πόλεμο, τη λάσπη και τις συκοφαντίες! Η τρομοκρατία τους δεν πέρασε! Το νέο ξεκίνημα είναι πραγματικότητα. Μια νέα μέρα για το σωματείο κάνει την εμφάνισή της. Μπράβο σας που μέχρι τέλους αντισταθήκατε στις απειλές και σταθήκατε όρθιοι δίπλα μας, δίνοντας τον αγώνα για έναν υγιή, ακηδεμόνευτο και ρεαλιστικό συνδικαλισμό!
Αποτελεί όχι υπόσχεση, αλλά δέσμευση, ότι η ΑΚΕ-ΠΑΣΕ θα συνεχίσει την πορεία της, χωρίς να παρεκκλίνει ούτε στο ελάχιστο από τις αρχές και τις αξίες της. Αποδείξαμε πως δεν αποτελούμε ουρά κανενός και ότι οι καρεκλίτσες για μας δεν είναι αυτοσκοπός. Δεν μπήκαμε στη λογική των δήθεν ΄΄συμμαχιών΄΄ σκοπιμότητας και ιδιοτέλειας, για να εξασφαλίσουμε συνδικαλιστικές θέσεις. Αγωνιστήκαμε με προσωπικό, συναισθηματικό, ψυχικό και οικονομικό κόστος σε όλη την Ελλάδα, για να μπορούμε να εκπροσωπούμε τους συναδέλφους μας στη Διοίκηση του σωματείου, ως παράταξη ευθύνης, συνέπειας και αντίστασης.
Συνάδελφοι εσείς είστε η δύναμη και η φωνή μας. Εσείς είστε η ΑΚΕ-ΠΑΣΕ!

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ Α.Κ.Ε. ΠΑΣΕ-ΟΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου