17/12/14

Κύμα Παραιτήσεων Ενόψει Εκλογών. Τα Ονόματα

Πηγή. http://www.koutipandoras.gr/
Την στιγμή που οι κυβερνώντες λυσσομανούν υπέρ της σταθερότητας και καταδικάζουν την περίπτωση μη εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας που θα οδηγήσει σε εκλογές, διάφορα στελέχη παραιτούνται από την θέση τους και ετοιμάζονται για βουλευτές....
Σύμφωνα με ................
πληροφορίες την προηγούμενη εβδομάδα ο Ευάγγελος Βενιζέλος ζήτησε από όσα στελέχη του ΠΑΣΟK βρίσκονται σε κυβερνητικά πόστα και θέλει να τα αξιοποιήσει εκλογικά, να παραιτηθούν. Ανάλογη ιστορία αναμένεται και στην ΝΔ.
Ήδη την παραίτησή τους υπέβαλαν το μεσημέρι της Δευτέρας ο πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ Μιχάλης Κατρίνης, ενώ δεκτή έγινε από τον υπουργό Υγείας και η παραίτηση του προέδρου του ΕΚΑΒ, Δημήτρη Παπαγιαννίδη. Αμφότεροι δήλωσαν ότι αιτία της παραίτησής τους είναι ότι θέλουν να πολιτευτούν.
Παραίτηση δήλωσε και ο Γενικός Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Άγγελος Τσιγκρής, ο οποίος ανέφερε στη δήλωση παραίτησης του πως λόγος είναι η επικείμενη υποψηφιότητά του...
Μέχρι στιγμής επίσης, γνωστές έχουν γίνει και οι παραιτήσεις του γενικού γραμματέα Δημοσίων Εργων Στράτος Σιμόπουλος και του Αγγελου Τόλκα από τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του Εθνικού Συστήματος Υποδομών Ποιότητας.
Υπενθυμίζεται πως θα πρέπει όσοι ενδιαφερονται από τους αξιωματούχους της κυβέρνησης να συμμετάσχουν σε εκλογές θα πρέπει να έχουν υποβάλλει τις παραιτήσεις τους πριν την 17η Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου