15/12/14

Έχουν Το Δικαίωμα Να Παίζουν Με Τον Πόνο Και Την Αγωνία Του Λαού;

Απορίας άξιο είναι γιατί κάποιοι ξέχασαν τα προβλήματα, τις δυσκολίες και τον πόνο του λαού και παίζουν με τα νεύρα,τις αντοχές του, αφήνοντας όχι ξεκάθαρη στάση στο θέμα εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας.
Ξέχασαν τους ....................
αβάσταχτους φόρους, τις μειώσεις μισθών συντάξεων, τις περικοπές των δώρων, το κλείσιμο χιλιάδων εμπορικών καταστημάτων, τις αυτοκτονίες λόγω της κρίσης χιλιάδων συνανθρώπων μας, το ξεπούλημα της δημόσιας γης ( Αεροδρόμια, Παραλίες, Λιμάνια κ.α), ενώ παράλληλα χαρίζονται σε ημέτερους εκατομμύρια ευρώ, κυκλοφορούν ελεύθερα άτομα που χρωστούν εκατομμύρια στο κράτος, ενώ κάποιοι άλλοι που δεν έχουν την δυνατότητα αποπληρωμής του δανείου τους, τους κατάσχουν το σπίτι.
Ξέχασαν ότι το 30% του πληθυσμού της χώρας ζει κάτω από το όριο της φτώχειας;
Οι παρατάξεις αυτών που μας έφτασαν ως εδώ, χρωστούν σε δημόσιους οργανισμούς (ΔΕΗ, ΟΤΕ  .... ) και παράλληλα δεν είναι  ικανοί να αποπληρώσουν τα δάνεια που έχουν πάρει από τις Τράπεζες και έχουν το θράσος να λένε δημόσια στα ΜΜΕ, αναγνωρίζουμε τα χρέη μας και θα τα πληρώσουμε όποτε μπορούμε και δεν βρίσετε κανένα λαμόγιο Δημοσιογράφος να τους πει, ο απλός πολίτης που έχει πάρει δάνειο, μπορεί να το αποπληρώνει όποτε θέλει; 
Αηδιάζω όταν ακούω τον "αριστερό" Λυκούδη να προτρέπει και άλλους Βουλευτές να ψηφίσουν από την πρώτη ψηφοφορία, διαγράφοντας με ένα "Χ" όλα τα παραπάνω, όπως επίσης και τον αρχηγό της ΔΗΜΑΡ να λέει, πως δεν θα θεωρήσει αποστάτες αυτούς που θα ψηφίσουν, παρότι το κόμμα τους έχει πάρει αντίθετη απόφαση.
Τέλος δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση η τρομοκρατία και ο εκφοβισμός του Λαού, από τον ακροδεξιό Αντώνη Σαμαρά και τα παπαγαλάκια του, δυστυχώς όμως για αυτόν, εμείς στη Μεσσηνία γνωρίζουμε πολύ καλά τα πιστεύω του και την ιστορική του διαδρομή..
Καλό θα είναι η αντιπολίτευση να φροντίσει αυτό να γίνει γνωστό και εκεί που δεν είναι.
Πρέπει κάποιοι να καταλάβουν ότι από την οθόνη ενός υπολογιστή και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν γίνεται αντιπολίτευση η ενημέρωση , αν δεν αφήσουν την αναπαυτική περιστρεφόμενη καρέκλα τους και δεν βγουν στους δρόμους να ενημερώσουν του πολίτες, θα ψάχνουν να βρουν τι έφταιξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου