23/12/14

Νέο Χαράτσι Στα Τέλη Κυκλοφορίας Ακινησίας Οχημάτων....

Τα "δώρα" της Κυβέρνησης Σαμαρά, συνεχίζονται χωρίς σταματημό, έχω την εντύπωση πως μοναδικό τους μέλημα είναι το πως θα κάνουν αφαίμαξη σε ένα λαό που υποφέρει και προσπαθεί με κάθε τρόπο να μειώσει τα έξοδα του, χωρίς να τους καίγεται καρφάκι για τις συνέπειες.
Διαβάστε λοιπόν τι τρόπο σκέφτηκαν για να μας προσφέρουν ένα ............
ακόμα "δώρο".
Πολλοί συμπολίτες μας είχαν την δυνατότητα να καταθέσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας, μέχρι το τέλος του χρόνο και σε περίπτωση που τις χρειαζόντουσαν μέσα στο 2015, θα πλήρωναν ανάλογα τον μήνα που θα αποφάσιζαν να της πάρουν.
Δηλαδή θα κατέβαλαν αναλογικά το υπόλοιπο του χρόνου που θα υπολειπόταν μέχρι το τέλος του 2015, αν τις παρελάμβαναν τον Αύγουστο για παράδειγμα θα πλήρωναν τους πέντε μήνες μέχρι το τέλος του χρόνου.
Τώρα όμως οι φωστήρες του Υπουργείου απλοποίησαν τα πράγματα και φυσικά σε βάρος των ενδιαφερομένων αφού, όποιο μίνα πλέον αποφασίσει κάποιος να παραλάβει τις πινακίδες που έχει καταθέσει θα πληρώσει το ποσόν που αντιστοιχεί σε όλο το χρόνο. 
Ένα όχημα με 240€ τέλη Κυκλοφορίας που ο ιδιοκτήτης τους θα καταθέσει τις πινακίδες μέχρι το τέλος του 2014 και αποφασίσει να τις πάρει τον Σεπτέμβριο θα καταβάλει 240€, ενώ με αυτό που ίσχυε μέχρι τώρα θα πλήρωνε 80€.
Αντίθετα δε χαρίζουν εκατομμύρια σε ημέτερους και μεγαλοεπιχειρηματίες χωρίς κανένα ίχνος σεβασμού προς το 1/3 του Πληθυσμού που ζει κάτω από το όριο της φτώχειας εξαιτίας της δικής τους πολιτικής. 

Άντε να τους χαιρόμαστε και να ζήσουμε να τους θυμόμαστε ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου