10/12/14

ΑΚΕ ΠΑΣΕ ΟΤΕ. Ανακοίνωση Σχετικά Με Το Ενωτικό Ψηφοδέλτιο

Αθήνα 9/12/2014
Συνάδελφοι,
Η ανακοίνωση του ΄΄Ενωτικού ψηφοδελτίου΄΄ (ΠΑΣΚΕ-ΠΑΣΕ),  μεσούσης της εκλογικής διαδικασίας, στην οποία εκτός των άλλων αποκηρύσσει μετά βδελυγμίας  ΄΄πρακτικές και λογικές που κυριάρχησαν για ....................
πολλά χρόνια και που έχουν ξεπεραστεί από τα γεγονότα΄΄ προκαλεί και προσβάλλει βάναυσα  τη μνήμη και τη νοημοσύνη όλων μας.
Ο υπογράφων την ανακοίνωση και η παράταξή του ΠΑΣΚΕ-ΠΑΣΕ είχαν και έχουν για πολλά χρόνια την αυτοδυναμία στον ΠΑΣΕ και την προεδρία της ΟΜΕ-ΟΤΕ. Ποιόν λοιπόν επιχειρούν να κοροϊδέψουν εκτοξεύοντας αυτές τις δεκάρικες κορώνες καταδίκης των πρακτικών αυτών, αφού φέρουν την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για την πορεία του ΠΑΣΕ ;
Συνάδελφοι της ΠΑΣΚΕ-ΠΑΣΕ, δυστυχώς για σας, η αλλαγή ονόματος στα πλαίσια της μικροεκλογικής σκοπιμότητας δεν είναι κολυμπήθρα του Σιλωάμ, και πάντως δεν μπορεί να κρύψει, να διαγράψει ή να διαστρεβλώσει την αλήθεια για την ιστορική σας διαδρομή στο συνδικαλιστικό κίνημα του χώρου μας και τις τεράστιες ευθύνες σας, όταν εντάσσατε και υποτάσσατε τα προβλήματα και τις λύσεις τους σε μικροκομματικούς και μικροπαραταξιακούς τακτικισμούς και στρατηγικές ιδιοτέλειας.
Συνάδελφοι,
Δώστε την απάντησή σας σε αυτούς που υποτιμούν τη νοημοσύνη σας. Η παράταξή μας ΑΚΕ-ΠΑΣΕ αγωνίζεται  για την ανατροπή αυτού του νοσηρού και τελματώδους τοπίου στον ΠΑΣΕ και την επικράτηση του υγιούς, μαχόμενου, ακηδεμόνευτου και ρεαλιστικού συνδικαλισμού.



Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ   Α.Κ.Ε.  ΠΑΣΕ-ΟΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου