31/12/14

Ο Αντώνης Σαμαράς, Παίζει Την Ελλάδα Στα Ζάρια, Μόνο Για Την Καρεκλίτσα Του.

Αυτός παίζει την χώρα στα ζάρια, έχει δε το θράσος, για αυτά που ο ίδιος είναι υπεύθυνος, να τα αποδίδει στην αντιπολίτευση.
Γιατί ο Αντώνης Σαμαράς δεν τελείωνε τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, είχε δυο και πλέον μήνες περιθώριο να ..................
συμφωνήσει, άλλωστε οι διαπραγματεύσεις είχαν αρχίσει από τον Σεπτέμβριο  και μετά να ακολουθούσε η εκλογή του Π.Δ;
Γνώριζε όμως πολύ καλά ότι με αυτά που έχει ήδη συμφωνήσει με την τρόικα,όλοι γνωρίζουν πλέον το απαντητικό email Χαρδούβελη, θα βύθιζαν την Ν.Δ δημοσκοπικά και τον Μάρτιο, αφού η Βουλή δεν θα έβγαζε Π.Δ, θα πήγαινε για εκλογές με την πλάτη στον τοίχο, η δε Νέα Δημοκρατία θα πάθαινε πανωλεθρία και αυτός θα έχανε και την αρχηγία της Ν.Δ, όχι ότι τωρα θα είναι καλύτερα για αυτόν, απλά ό ίδιος έτσι πιστεύει.
Με την δίμηνη παράταση που πήρε και την επίσπευση της Προεδρικής Εκλογής, πιστεύει πως και αν ακόμα χάσει τις εκλογές, θα παραμείνει στην αρχηγία της παράταξης με απώτερο σκοπό την επιστροφή του (Σχέδιο Αριστερής Παρένθεσης) στην Κυβέρνηση..
Το σχέδιο του πέραν των άλλων, αποσκοπεί και στην ακυβερνησία της χώρας, γιατί πηγαίνοντας σε εκλογές χωρίς την συμφωνία με την Τρόικα η διαφορά των δυο κομμάτων  θα είναι μικρότερη από εκείνη που θα προέκυπτε αν είχαν συμφωνήσει και οι εκλογές ακολουθούσαν.
Εύκολο είναι λοιπόν να καταλάβουμε ότι όλα ήταν ένα σχέδιο, σε βάρος της σταθερότητας της χώρας, γιατί ο μόνος στόχος του είναι η παραμονή στην καρέκλα του αρχηγού και γιατί όχι, από ότι ο ίδιος πιστεύει και στην Πρωθυπουργία.
Κύριε Σαμαρά επιτέλους, δώστε, στη δημοσιότητα το απαντητικό email Χαρδούβελη προς την Τρόικα για τα προαπαιτούμενα, που φαίνονται τα σημεία που έχετε συμφωνήσει, όπως μειώσεις συντάξεων, αύξηση ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, αύξηση χαμηλού συντελεστή ΦΠΑ, αύξηση ΦΠΑ στα ξενοδοχεία και άλλα πολλά, μέτρα που θα εφαρμόσετε άμεσα αν καταφέρεται με τις κινδυνολογίες να συνεχίσετε το καταστροφικό σας έργο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου