18/6/14

Κεφαλλονιά.Μήπως Η Ελληνική Κυβέρνηση, Δια Της Ολιγωρίας Της, Εκθέτει Τουριστικά Την Χώρα Στο Εξωτερικό;

Σε ποια τουριστική χώρα του κόσμου θα συνέβαινε αυτό που συμβαίνει στην παραλία του Μύρτου Της Κεφαλλονιάς, μια από τις πλέον δημοφιλείς, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο;
Θα ήταν για παράδειγμα σαν να ......
αποφάσιζαν οι Γάλλοι να κλείσουν σε τουριστική περίοδο το Μουσείο Του Λούβρου ή Τον Πύργο Του Άιφελ...
Χθες λοιπόν 17 Ιουνίου η αστυνομικη διεύθυνση του νησιού κατόπιν εντολής του αρμοδίου Υπουργού Υποδομών, θυμήθηκαν να κλείσουν την πρόσβαση προς την παραλία για ένα μήνα περίπου, για εργασίες στο οδικό δίκτυο προς κατασκευή φρακτών.
Η Κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά είχε άλλα σοβαρότερα θέματα να διευθετήσει, όπως εκλογές ή ψήφιση νόμων που θα έβγαζαν λάδι τους καταχραστές του Δημοσίου Χρήματος κ.α.
Όλοι θυμόμαστε την μαύρη προπαγάνδα της Κυβέρνησης κατά του ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά που διέδιδαν πως, αν κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ με μεγάλη διαφορά θα υπάρχει πρόβλημα στις κρατήσεις για τη τουριστική περίοδο.
Φανταστείτε δε αυτούς που έχουν ήδη κλείσει εδώ και μήνες να έρθουν στη χώρα μας, ιδικά στην Κεφαλλονιά και για την συγκεκριμένη παραλία, την έκπληξη που θα αντιμετωπίσουν όταν τους μεταφέρουν τα μαντάτα κατόπιν εορτής, γιατί σίγουρα κανείς δεν θα τους έχει ειδοποιήσει νωρίτερα για το πρόβλημα.
Επίσης ποιος από τους ντόπιους τουρίστες θα επισκεφθεί το νησί , μαθαίνοντας το περιστατικό σήμερα. 
Το μόνο που τους ενδιέφερε μετά τον σεισμό ήταν να πάνε εκεί, Σαμαράς και οι λοιποί για να τους δείχνουν οι τηλεοράσεις, ενώ στην πραγματικότητα την Κεφαλλονιά, την είχαν γραμμένη στα παλαιά τους υποδήματα.
Διαβάστε εδώ περισσότερα για τον Μύρτο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου