27/6/14

ΠΑΣΕ ΟΤΕ. Ανακοίνωση Νέα ΔΑΚΕ !! Σχετικά Με Την Φύλαξη Των Εγκαταστάσεων.

Αθήνα 25/6 /2014
                                                                                             
Συνάδελφοι,
Η τελευταία ανακοίνωση του ΠΑΣΕ ΟΤΕ, αν και αργοπορημένα, προσχωρεί στη θέση μας, για την ανάθεση του έργου της φύλαξης. Συνάδελφοι της ΠΑΣΚΕ ΠΑΣΕ, δεν θεωρούμε απαραίτητο να σας υπενθυμίσουμε τις συνεχείς ανακοινώσεις μας για το θέμα, όταν μας .................
αντιμετωπίζατε σαν διασπαστικό στοιχείο του ΄΄μονολιθικά ενωμένου΄΄, σύμφωνα με τις αλαζονικές σας αντιλήψεις σωματείου, στο οποίο έχετε την αυτοδυναμία, και το θεωρείτε ιδιοκτησία σας. 
Καλό όμως είναι, να μας δώσετε και μια απάντηση, για ποιο λόγο, κι ενώ για τρία χρόνια το έργο της φύλαξης είχε ανατεθεί σε δύο άλλες εταιρείες, αμερικανικών και αμερικανοαγγλικών συμφερόντων, τηρούσατε σιγήν ιχθύος και το αγωνιστικό σας ξέσπασμα συνετελέσθη τον τελευταίο διάστημα, πριν περάσει ούτε μηνάς από  την έλευση της νέας εταιρείας;

Είναι τουλάχιστον οξύμωρο, η ΠΑΣΚΕ ΠΑΣΕ της απόλυτης σιωπής των τελευταίων τριών χρόνων, να ξεσπαθώνει τώρα για το θέμα της φύλαξης, επιλέγοντας μάλιστα ποιές ιδιωτικές εταιρείες την ικανοποιούν και ποιες όχι. Τα πράγματα συνάδελφοι της ΠΑΣΚΕ, είναι απλά : Ή ακολουθείτε το δρόμο της ρήξης με τη Διοίκηση, για να παραμείνει το έργο της φύλαξης ενδοομιλική υπόθεση, ή διατηρήστε τη σιωπή σας, αυτή που με επιμέλεια διατηρούσατε τα τελευταία χρόνια για το θέμα. Αγωνιστικότητα a la carte, στις εποχές που διανύουμε δεν μπορεί να είναι ανεκτή.

Η ΝΕΑ ΔΑΚΕ ΠΑΣΕ, με αίσθημα ευθύνης, παραμένει σταθερή στη θέση της για διατήρηση του έργου της φύλαξης  από συναδέλφους  για λόγους ασφαλείας των εγκαταστάσεων, των συνάδελφων και τη διατήρηση σταθερών θέσεων εργασίας. Εμείς σε παιχνιδάκια σκοπιμότητας και υπόγειες ίντριγκες  γύρω από τις εταιρείες,   δεν πρόκειται να μπούμε. Άλλωστε είναι γνωστό σε όλους μας και ιδιαίτερα στα μέλη και συναδέλφους στον ΠΑΣΕ, πως από σκοπιμότητες και ίντριγκες γνωρίζετε παρά πολύ καλά !!!  Είμαστε σαφείς και καλούμε την ηγεσία του σωματείου να είναι προσεκτική, γιατί οι καιροί πέρα από δύσκολοι, είναι και ύποπτοι.


     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                         Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Βασίλης Κωστάρας                                                    Δημήτρης Καραγιάννης



Υ.Γ.1 Όταν, συνάδελφοι της ΠΑΣΚΕ, παζαρεύατε, Σαββατοκύριακα εξαιρέσιμα στο ΝΥΜΑ, με αντάλλαγμα την απόλυτη αδράνεια σας για την επέλαση της προηγούμενης εταιρείας, τότε τα συνδικαλιστικά σας πιστεύω για λίγα ψηφαλάκια από τους συναδέλφους, είχαν γίνει λάστιχο. Τώρα ηχούν τα τύμπανα του πολέμου(!!!)

Υ.Γ.2 Όσον αφορά την ονομαστική αναφορά σας σε υπηρεσιακούς παράγοντες, που δήθεν αποτυπώνει τη ριζοσπαστική σας αντίθεση στις πράξεις και τις ενέργειές τους, καλό είναι να ξέρετε ότι οι μεθοδεύσεις του παρελθόντος και τα εκβιαστικά παζάρια, για εξασφάλιση και βόλεμα ακόμη ενός ημετέρου, δεν μπορούν να γίνουν πλέον ανεκτά από τους συναδέλφους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου