27/6/14

Καλαμάτα. Διακοπή Κυκλοφορίας Στην Οδό Προς Καλλιθέα

Πριν από δυο μέρες άρχισαν κάποιες εργασίες στην οδό που συνδέει την Καλλιθέα με την Καλαμάτα, από την οδό Σπάρτης. Η αλήθεια είναι πως στο ......
τμήμα των εργασιών, πεντακοσίων περίπου μέτρων, υπήρχε σοβαρό πρόβλημα στη διέλευση και ιδικά όταν υπήρχε διασταύρωση δυο αντίθετων κινούμενων οχημάτων, όπως επίσης και σοβαρός κίνδυνος κατολίσθησης, λόγω της αρχικής προχειρότητας διάνοιξης της οδού.
Το πρόβλημα όμως δεν είναι στα παραπάνω, για να γίνουν οι εργασίες έπρεπε να γίνει διακοπή κυκλοφορίας στο εν λόγο τμήμα με αποτέλεσμα η κίνηση των οχημάτων να γίνεται από παράπλευρο δρόμο, κατάλληλο μόνο για βαρέως τύπου οχήματα και όχι για ιδιωτικής χρήσης.
Γιατί σε αυτή την χώρα όλα γίνονται στο ποδάρι; Δεν θα μπορούσε να γίνει μια βελτίωση του παράδρομου και μετά να γίνουν οι εργασίες στο συγκεκριμένο σημείο;
Αλλά θα μου πείτε ποιον από τους αρμόδιους ενδιαφέρει αν υποστεί κάποια βλάβη διερχόμενο όχημα, από αυτό το τμήμα, που είναι κατάλληλο μόνο για κατσικόδρομο, ιδικά δε στο σημείο μου
συνδέετε με την Σπάρτης, φωτογραφία, η κατάσταση του δρόμου είναι απαράδεκτη.
Δήμαρχε θα ήθελα να πάρεις το αυτοκίνητο σου και να κάνεις μια βόλτα από το συγκεκριμένο σημείο για θα διαπιστώσεις και ο ίδιος την αλήθεια των ανωτέρω.
Μπορεί στην περιοχή της Καλλιθέας να κατοικούν ευκατάστατοι συμπολίτες μας και να διαθέτουν τζιπ αλλά δυστυχώς δεν διαθέτουν όλοι παρόμοιο όχημα.
Τελειώνοντας, όσον αφορά τις εργασίες και κατά πόσο έχει γίνει σωστή επιδιόρθωση, θα επανέλθω με νεότερη δημοσίευση, όταν παραδοθεί ο δρόμος σε λειτουργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου