6/6/14

Σχετικά Με Την "Κόντρα" Μαντά, Θανάση Πετράκου Για Παραχώρηση Δυο Στρεμμάτων Στη Πύλο, Απο Το ΤΑΙΠΕΔ

Επίθεση εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θανάση Πετράκου εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας Περικλής Μαντάς, λόγω του ..................... 
ότι ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε κάνει δηλώσεις κατά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά επειδή η κυβέρνηση παραχωρεί μέσω ΤΑΙΠΕΔ, δυο στρέμματα από το κάστρο της Πύλου.
Αναφέρει σε κάποιο σημείο της επίθεσης ο Κύριος Μαντάς
Οι πολίτες της Μεσσηνίας όμως, σας γνωρίζουν καλά. Και σας έστειλαν το μήνυμα στις πρόσφατες εκλογές αποδοκιμάζοντας κάθε επιλογή δική σας και του κόμματός σας στο νομό μας και σε ολόκληρη την Πελοπόννησο. Ακόμη και μέσα στο σπίτι σας, τον δήμο που κατάγεστε. Εκτός των καταγγελιών σας, δεν έχουμε ακούσει ούτε μια πρόταση από το στόμα σας για το πως θα δημιουργηθεί έστω μία νέα θέση εργασίας στο νομό μας.
Απορία. Μα Κύριε Μαντά, οι Δήμαρχοι μπορεί να μη προέρχονται από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και οι ίδιοι δεν ήθελαν καμία σχέση με την Ν.Δ, γιατί προτίμησαν να κατέβουν σαν ανεξάρτητοι.
Όσο για την Μεσσηνία που αναφέρεστε, για ρίχτε μια ματιά, στα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών, δέκα μονάδες έχασε η παράταξη σας στη Μεσσηνία, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ αύξησε τα ποσοστά του πάνω από τρεις μονάδες.
Ούτε λόγος φυσικά για την Πύλο, σπίτι του Αντώνη Σαμαρά, ακόμα και οι συγχωριανοί του τον μαύρισαν, δέκα μονάδες κάτω η Ν.Δ, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ αύξησε την δύναμη του εκεί κατά επτά περίπου μονάδες.
Όσον δεν για τις θέσεις εργασίας στο Νομό μας, Ο Αντώνης Σαμαράς και η Κυβέρνηση,  με τις πολιτικές της, έχει φροντίσει να τις μειώσει αρκετά, φτάνοντας τους πολίτες σε απόγνωση. Μήπως κινήστε μόνο στο Κέντρο της πόλης, χωρίς να βλέπετε τι συμβαίνει γύρω, αλλά ακόμα και εκεί υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.
Για αυτό λοιπόν να είστε στο μέλλον ποιο προσεκτικός στις συγκρίσεις, γιατί να νούμερα σας απατούν

Αναφέρει ποιο κάτω ο Κύριος Μαντάς για τον Θανάση Πετράκο.
Άλλωστε το κόμμα σας είχε φροντίσει, μέχρι να εκλεγείτε Βουλευτής, να εξασφαλίσει εδώ και χρόνια την επαγγελματική σας σταδιοδρομία και να σας «βολέψει» μακριά από την εργασία σας. «Δικαίως» λοιπόν, δεν έχετε νιώσει στο πετσί σας την απόγνωση που νιώθουν πολλοί συμπολίτες μας άνεργοι,  χτυπημένοι από την οικονομική.
Απορία. Την απόγνωση, οι πολίτες την έχουν νιώσει και θα την νιώθουν ακόμα για πολλά χρόνια, εξαιτίας τον πολιτικών της δική σας παράταξης, εξαθλιώνοντας την μεσαία και χαμηλή τάξη και όχι μόνο, με αποτέλεσμα να πέσει η αγοραστική κίνηση με συνέπια το κλείσιμο χιλιάδων καταστημάτων στην Ελλάδα και στη Μεσσηνία ειδικότερα.

Όσο δεν αφορά, το πόσο έχουν δουλέψει τα στελέχη και οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καλύτερα να κοιτάμε τα του οίκου μας, από την κορυφή και προς τα κάτω, γιατί στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου