23/5/14

Το Μπαλτάκος Gate Συνεχίστηκε Και Στη Καλαμάτα;

Περίεργα πράγματα άρχισαν να βγαίνουν στην επιφάνεια μετά την εκλογική διαδικασία της πρώτης Κυριακής των εκλογών, κάποια πράγματα μπορεί να έχουν ένα λογικό ειρμό, αλλά αν δεν υπάρχουν αποδείξεις είναι δύσκολο να τα υιοθετήσουμε. 
Εκείνο όμως που είναι σίγουρο είναι, ότι .......
στον Δήμο Καλαμάτας δεν υπήρχε υποψήφιος της Χρυσής Αυγής, πράγμα που σημαίνει πως ο Κύριος Νίκας, δεν θα συγκέντρωνε αυτό το ποσοστό αν υπήρχε εκπροσώπηση από αυτή την παράταξη.
Κυκλοφορεί ότι κάτι παίχτηκε όταν ήρθε Καλαμάτα ο Βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης, αλλά και αυτό πλανάτε στην ατμόσφαιρα, χωρίς να υπάρχει κάτι το χειροπιαστό.
Λέτε και σε αυτή την περίπτωση να αποδειχθεί το, "όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά"; 
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, που εκλέχθηκε με τον συνδυασμό "Πρωτοβουλία" Του Παναγιώτη Νίκα, κατηγορήθηκε σαν λάτρης της Χρυσής Αυγής, ενώ ο ίδιος το διέψευσε. 
Τέλος είχαμε, σύμφωνα με την Εφημερίδα Θάρρος, κάποια περίεργα περιστατικά σε εκλογικά κέντρα σε Ασπρόχωμα και Θουρία.
Για αυτά τα περιστατικά μπορείτε να ενημερωθείτε από την Εφημερίδα Ελευθερία Εδώ
Αξίζει να σημειωθεί, για αυτούς που θα το διαβάσουν εκτός Μεσσηνία και δεν γνωρίζουν, ότι ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας, είναι στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας.
Τέλος μετά τις εκλογές της πρώτης Κυριακής, εμφανίστηκε και στη Κεντρική Πλατεία, περίπτερο της Χρυσής Αυγής, κάτι που απουσίαζε την εβδομάδα πριν την πρώτη Κυριακή των εκλογών, παρότι υπήρχε υποψήφιος της Χρυσής Αυγής στη Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου