19/5/14

Έχασε Η Ν.Δ Αλλά Δεν Νίκησε Ο ΣΥΡΙΖΑ

Τουλάχιστον εγώ αυτή την αίσθηση έχω από τα σημερινά αποτελέσματα.
Και για την Ν.Δ λίγο με νοιάζει, αλλά από τον ΣΥΡΙΖΑ περίμενα κάτι καλύτερο.
Καλό θα είναι να ...............
κάτσετε να κάνετε μια αποτίμηση των αποτελεσμάτων και να βρείτε μια κοινή γραμμή για τα σημαντικά θέματα και να μη λέει ο ένας το κοντό του και ο άλλος το μακρύ του.
Είναι αδιανόητο ο κατά τα άλλα αγωνιστής της Δημοκρατίας και από όλους σεβαστός, Μανώλης Γλέζος, να μιλά για οικονομικά θέματα στα ΜΜΕ.
Γνωρίζουμε ότι τα ΜΜΕ δεν είναι με το μέρος του ΣΥΡΙΖΑ, για αυτό πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί όταν βγαίνετε σε αυτά, δεν είναι κακό αν κάποιος απαντήσει, σε κάποια ερώτηση δημοσιογράφου, ότι δεν είναι της αρμοδιότητας μου, παρά να πετάξει καμία ασυναρτησία.
Έχουν δίκαιο τελικά οι Δημοσιογράφοι που λένε ότι την Κυβερνητική οργή, δεν την εισπράττει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Κάτι δεν πρέπει να γίνετε σωστά μέσα στη παράταξη, προσοχή μεγάλη από δω και πέρα, γιατί αν καταφέρετε να απογοητεύσετε τον κόσμο που σας στηρίζει, χαθήκαμε όλοι.
Γνωρίζετε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό τον υποστηρικτών του ΣΥΡΙΖΑ, προέρχεται από το διαλυμένο ΠΑΣΟΚ, το οποίο σε κάποιους Δήμους το αντίθετο έδειξε.
Κανονίστε να το αναστήσετε ξανά…

Η γλώσσα είναι λίγο επιθετική, αλλά δεν γίνεται αλλιώς, πρέπει και εσείς να προβληματιστείτε, δεν πάει άλλο το καταλαβαίνετε …………

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου