26/5/14

Θα Μπορούσε Και Καλύτερα Ο ΣΥΡΙΖΑ. Να Δω Τώρα Τι Θα Πουν Οι Κομματάρχες Της Ν.Δ Στη Περιφέρεια ..

Ξεκινώντας με την Ν.Δ θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση προς τους κομματάρχες της στη Μεσσηνία και σε αρκετές περιοχές της περιφέρειας. 
Τι θα ................
πείτε τώρα στους ψηφοφόρους σας, όταν τους πιπιλίζατε το μυαλό ότι η Ν.Δ είναι πρώτο κόμμα Πανελλαδικά; Αυτά τα κολπάκια μια φορά πιάνουν, την επόμενη θα σας πάρουν με τις πέτρες. 
Συνεχίζοντας με τον ΣΥΡΙΖΑ ήθελα να επισημάνω, περίπου 4% ( 3,8 ) λίγο πριν την ολοκλήρωση της καταχώρησης των αποτελεσμάτων στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου, είναι η διαφορά του από την δεύτερη Ν.Δ.
Σίγουρα, τα τηλεοπτικά κυρίως ΜΜΕ των Αθηνών και όχι μόνο, με την καθημερινή υπονόμευση του έργου  της παράταξης, διαμόρφωσαν μια αρνητική εικόνα για αυτό, παραβιάζοντας ακόμα και την εκλογική νομοθεσία κάποιο από αυτά (ΑΝΤ1), δώδεκα ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, επηρεάζοντας μια μεγάλη μερίδα του εκλογικού σώματος.
Εκτιμώντας όμως τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών, η ηγεσία και τα όργανα του κόμματος, θα πρέπει να κάτσουν κάτω και να εντοπίσουν και τα δικά τους λάθη, αλίμονο αν τα ρίξουν όλα στα ΜΜΕ, αυτό θα είναι ένα μεγάλο λάθος που δεν θα φέρει θετικά αποτελέσματα στο μέλλον.
Τελειώνοντας θέλω να επισημάνω πως ο όρος "ανατροπή" που ήταν το κυρίαρχο σύνθημα των εκλογών  του ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να ακούγεται ωραίος σε μερίδα ψηφοφόρων, αλλά σε κάποια άλλη ακούγεται αποτρεπτικός, κυρίως για τις μεγαλύτερες ηλικίες.
Ας αναλογιστούν λοιπόν τις ευθύνες τους γιατί, αν αυτά ήταν τα αποτελέσματα Εθνικών εκλογών, πολύ φοβάμαι πως δεν θα είχαμε εύκολα Κυβέρνηση Κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας.

Είμαι σίγουρος ότι αυτό θα χρησιμοποιήσει, για της επόμενες Εθνικές εκλογές σαν στρατηγική της η Ν.Δ, προσπαθώντας να επηρεάσει το εκλογικό σώμα. Θα πει με λίγα λόγια, ψηφίστε μας, γιατί αν ο ΣΥΡΙΖΑ βγει πρώτο κόμμα θα έχουμε ακυβερνησία, ενώ εμείς θα μπορέσουμε να σχηματίσουμε Κυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι πολύ πιθανόν. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου