29/5/14

Χαρίζουν Εκατομμύρια Σε Προσωπικούς Φίλους, Όταν έχουν Πνίξει Του Πολίτες Στους Φόρους.

Τελικά όταν ο Έλληνας αποφασίζει να ψηφίσει, δεν αφορά όλους αλλά ένα μεγάλο ποσοστό, πρέπει να παθαίνει Alzheimer, μόνο έτσι μπορώ να δικαιολογήσω το ποσοστό της Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες Ευρωεκλογές. Φαινόμενα σαν το παρακάτω, υπάρχουν πολλά κατά την Πρωθυπουργία Αντώνη Σαμαρά. Διαβάστε με πως και με ποιο ........
τρόπο χαρίζουν εκατομμύρια σε πρώην συνεργάτη και φίλο του Αντώνη Σαμαρά στη Πολιτική Άνοιξη και όχι μόνο.
Σε άσχετο νομοσχέδιο για την «καταπολέμηση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης παιδιών και της παιδικής πορνογραφίας» οι αθεόφοβοι πέρασαν άσχετη τροπολογία που εξαιρεί τα Ναυπηγεία Σύρου από την υποχρέωση καταβολής ασφαλιστικών εισφορών που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες και επιπλέον αναστέλλει κάθε καταδιωκτικό μέτρο εναντίον των υπευθύνων για όλες τις ναυπηγικές επιχειρήσεις (Ελευσίνας, Σκαραμαγκά, Σύρου κ.α) για οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία.
Το πρώτο ενδιαφέρον σημείο είναι ότι η τροπολογία έρχεται σε μία περίοδο που μικρομεσαίοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, ακόμα και συνταξιούχοι φυλακίζονται για χρέη σε ασφαλιστικά ταμεία, τα οποία είναι σαφώς πολύ μικρότερα σε σχέση με τις τρύπες που έχουν ανοίξει και συνεχίζουν να ανοίγουν τα μεγάλα κεφάλια.
Το δεύτερο και πολύ πιο ενδιαφέρον είναι η ταυτότητα του ιδιοκτήτη των ναυπηγείων Ελευσίνας και Σύρου! Πρόκειται για τον Νίκο Ταβουλάρη, προσωπικό φίλο και πρώην στενό συνεργάτη του Πρωθυπουργού! Και για να εξηγούμαστε, τόσο στενό που τον είχε διευθυντή στην Πολιτική Άνοιξη!
Με λίγα λόγια, η όλη ιστορία έγινε για να ξελασπώσουν τον Ταβουλάρη. Και το έκαναν μια χαρά. Άσχετα, αν το ξελάσπωμα αυτό φορτώνει το ΙΚΑ με κάποια εκατομμύρια ευρώ. Χρέη που θα πληρώσουμε και πάλι εμείς! Αυτά όμως είναι «παράπλευρες» απώλειες για τους εγγυητές της σταθερότητας.

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που περνούν νύχτα άσχετες τροπολογίες σε νομοσχέδια διαφορετικού περιεχομένου. Είναι γνωστή και πετυχημένη η τακτική που ακολουθούν χρόνια τώρα για να ανοίγουν παραθυράκια που εξυπηρετούν τα δικά τους παιδιά. Ποιος θα το πάρει είδηση, σκέφτονται! Και μέχρι να το πάρει κάποιος είδηση, εμείς θα την έχουμε κάνει τη δουλειά, συμπληρώνουν! Στην υγεία των κορόιδων λοιπόν, καταλήγουν…

Κατά τα άλλα πήραν το μήνυμα των εκλογών και σκίζουν τα μνημόνια ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου