21/5/14

Συγκρίσεις Εκλογικών Αποτελεσμάτων Με Προηγούμενες Εκλογικές Διαδικασίες...

Έχω παρακολουθήσει αρκετές συζητήσεις, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της Κυριακής, που αναλύουν και κάνουν συγκρίσεις μεταξύ ανόμοιων εκλογικών αναμετρήσεων.
Σε αυτές λοιπόν, γίνεται ........................
σύγκριση αποτελεσμάτων, όπως τελευταίων Βουλευτικών με τις Περιφερειακές, Δημοτικές Εκλογές 2014, από δημοσιογράφους και στελέχη άλλων κομμάτων, συνήθως της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ, με σκοπό να προβάλουν την μείωση ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ και να επηρεάσουν το εκλογικό σώμα των Ευρωεκλογών.
Σύγκριση μεταξύ, Βουλευτικών  και Περιφερειακών, Δημοτικών, δεν μπορεί να γίνει, αφενός γιατί η αποχή στις δεύτερες είναι κατά πολύ μεγαλύτερη και αφετέρου υπάρχουν τελείως διαφορετικά κριτήρια.
Το ίδιο θα επιχειρήσουν να κάνουν και την Κυριακή το βράδυ και μετά, συγκρίνοντας Βουλευτικές με Ευρωεκλογές, γιατί κάποιες παρατάξεις, θα αυξήσουν τα ποσοστά τους σε σχέση με τις Βουλευτικές και κάποιες άλλες θα τα μειώσουν.
Αυτοί λοιπόν που θέλουν να είναι σωστοί, ας τις συγκρίνουν με τις προηγούμενες ευρωεκλογές, αφού πρωτα συγκρίνουν τις δυο αποχές.
Να είναι λοιπόν προετοιμασμένοι σε τετοιες μεθόδους και να μην τσιμπάτε.

Και όλα αυτά γίνονται για να επηρεάσουν, για μια ακόμα φορά,  το εκλογικό σώμα, εν όψη Ευρωεκλογών, μετά το πλήρη ναυάγιο των δημοσκοπήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου