30/5/14

Ο Μεγάλος Ηττημένος Των Εκλογών Δεν Είναι Πολιτική Παράταξη ...

Την μεγαλύτερη ήττα τους στις τελευταίες εκλογές υπέστησαν τα, ειδησιογραφικά τμήματα, των τηλεοπτικών καναλιών της διαπλοκής, Mega, ANT1, Skai κ.λ, που με νύχια και δόντια προσπάθησαν να ...........
υπερασπιστούν τα συμφέροντα τους και να στηρίξουν μια Κυβέρνηση που και τα ίδια έβλεπαν ότι παραπαίει.
Ο Αντώνης Σαμαράς, πίστευε πως, με το να έχει με το πλευρό όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά συγκροτήματα θα μπορούσε περάσει να δόλια σχεδία του ίδιου και των εταίρων  του, βέβαια ακόμα δεν έχει επέλθει η μεγάλη ανατροπή, αλλά το βήμα που έγινε ήταν τεράστιο και αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον.
Προσοχή όμως, όταν τα μεγάλο ψάρι ξεψυχά δαγκώνει και δαγκώνει επικίνδυνα. 
Κάποιοι απορούν γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αύξησε τα ποσοστά του, η απάντηση βγαίνει από τα λεγόμενα μου παραπάνω, απορώ όμως γιατί κανενα στέλεχος του κόμματος δεν έχει την τόλμη να τους το πει στα ίσα και μάλιστα μπροστά στα τηλεοπτικά παράθυρα.
Όταν όλοι σας, με τόσο πάθος υποστηρίζατε μια προδοτική για τον τόπο κυβέρνηση και ψάχνατε με το μικροσκόπιο να βρείτε και να κατακρίνετε λάθη και παραλήψεις της αντιπολίτευσης, κάνοντας την τρίχα τριχιά, αυτά τα ποσοστά που συγκέντρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, ήταν ένας άθλος χωρίς προηγούμενο.

Αν δεν το έχετε καταλάβει αγαπητοί μου στο Μαρούσι κ.α , η παντοδυναμία σας έχει τελειώσει και αν τα άτομα της τρίτης ηλικίας είχαν εναλλακτικούς τρόπους ενημέρωσης θα είχατε εξαφανιστεί από τον ειδησιογραφικό χάρτη..       



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου