10/9/14

Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων ΟΤΕ. Σχετικά Με Τους Εργαζόμενους Στην Oteplus

Αθήνα 10/9/2014
Συνάδελφοι,
Πάγια θέση της ΑΚΕ-ΠΑΣΕ, είναι η πλήρης και ισότιμη ένταξη των συναδέλφων OTEPLUS ορισμένου χρόνου στο σωματείο μας. Σε μια εποχή εργασιακής ανασφάλειας και αβεβαιότητας για το ............................
σύνολο των εργαζομένων, είναι τουλάχιστον αντιφατικό, η ηγεσία ενός σωματείου (ΠΑΣΚΕ-ΠΑΣΕ) , να αρνείται την εγγραφή όλων αυτών των συναδέλφων, αρνούμενη στην ουσία να εκπροσωπήσει αυτούς τους συναδέλφους και διαχωρίζοντας τους εργαζόμενους στον Όμιλο σε                   «πατρίκιους» και «πληβείους», ή αλλιώς σε «παιδιά» και «αποπαίδια».
Με λύπη γίναμε μάρτυρες της καθεστωτικής, αυταρχικής και φοβικής συμπεριφοράς στελέχους της ΠΑΣΚΕ-ΠΑΣΕ, μέλους του Δ.Σ. της ΟΜΕ-ΟΤΕ και προέδρου της τοπικής διοικούσας στη Θεσσαλονίκη, απέναντι στις εύλογες φωνές αγανάκτησης των συναδέλφων OTEPLUS ορισμένου χρόνου, με δίκαιο αίτημα την εγγραφή τους στο σωματείο. Είναι τουλάχιστον θλιβερό, η σκοπιμότητα, ενόψει των επερχόμενων εκλογών του ΠΑΣΕ, να στέκεται τροχοπέδη στην ουσιαστική διεύρυνση των μελών του σωματείου και στην προάσπιση και διασφάλιση των εργασιακών  δικαιωμάτων των συγκεκριμένων συναδέλφων.
Καλούμε τους συναδέλφους OTEPLUS ορισμένου χρόνου  να καταθέσουν μαζικά αιτήσεις εγγραφής στο σωματείο, αγνοώντας τις συμπεριφορές μικροπαραταξιακής σκοπιμότητας και  ιδιοτέλειας. Η ΑΚΕ-ΠΑΣΕ σας διαβεβαιώνει  ότι θα είναι δίπλα σας και θα πράξει τα δέοντα για την ένταξή σας στον ΠΑΣΕ-ΟΤΕ, ΕΔΩ και ΤΩΡΑ!
Συμπορευτείτε μαζί μας και διεκδικήστε μαζί μας. Γυρίστε την πλάτη στους ηγετίσκους και πατερναλιστές, εκφραστές του παλαιολιθικού συνδικαλισμού της ιδιοτέλειας.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ   Α.Κ.Ε.  ΠΑΣΕ-ΟΤΕ
ΥΓ. Προς ενημέρωση των συναδέλφων, πρωταγωνιστικό ρολό στα έκτροπα  που διαδραματίστηκαν στη  Θεσσαλονίκη και φωνασκώντας « Δεν θα αποφασίσετε εσείς για το ποιοι θα εγγράφουν στον ΠΑΣΕ», είχε ο γνωστός και μη εξαιρετέος  «πρόεδρος» της «ΔΑΚE ΠΑΣΕ» και γραμ. οικονομικών του ΠΑΣΕ. Συνάδελφοι σας τον παραδίδουμε στην κρίση σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου