27/9/14

A.K.E ΠΑΣΕ ΟΤΕ. Για Τους Εργαζόμενους Στο TELEMARKETING

Αθήνα 25/09/2014
Συνάδελφοι,
Είναι τουλάχιστον ανέντιμο για τους εργαζόμενους στο TELEMARKETING, που σαν να μην έφτανε ότι αμείβονται με «ψίχουλα» για το δύσκολο έργο που προσφέρουν, έρχεται η Διοίκηση προκλητικά να τους ......
αφαιρέσει το δικαίωμα προσαύξησης εισοδήματος, μέσω του bonus πωλήσεων. Αυτό συμβαίνει με παρέμβαση της Δ/νσης Εξυπηρέτησης Πελατών, που έρχεται στα μισά του μήνα και αφού οι συνάδελφοι έχουν πιάσει το100% του στόχου, τους βάζει φραγή, λέγοντας «Όποια πώληση πραγματοποιείται από εδώ και στο εξής για τον υπόλοιπο μήνα, θα προσμετράται στον επόμενο». Είναι απαράδεκτο, κάποιοι να μοιράζονται stock options και παχυλά bonus και κάποιοι άλλοι να στερούνται της ανταμοιβής που δικαιούνται. Μετά μας μιλάνε και για εταιρική κοινωνική ευθύνη!
Βέβαια για μια ακόμη φορά, η αδιαπραγμάτευτη και αγωνιστική πράσινη ηγεσία του σωματείου μας, τηρεί σιγήν ιχθύος, είτε από τη συνηθισμένη συνδικαλιστική ραστώνη της, είτε γιατί δεν είναι καιρός να στενοχωρεί τους υπευθύνους! Αναλώνεται στη σύνταξη ενός διεκδικητικού πλαισίου άλλων εποχών, τάζοντας στους πάντες τα πάντα, σαν σύγχρονος βουλευτής Καλοχαιρέτας! Τα κάνουμε όλα και συμφέρουμε! Κάνα ψηφαλάκι μόνο ρε παιδιά!

Όσον αφορά τις κακοτεχνίες, σε ΤΕΚ της Αττικής, που οδήγησαν ακόμη και σε σύλληψη συναδέλφου εν ώρα εργασίας, μπροστά στα έκπληκτα μάτια πελατών, αγαπητοί διοικούντες λάμψατε δια της απουσίας σας!! Οι πωλήσεις να πηγαίνουν καλά, οι συνάδελφοι να καλύπτουν τα τραγικά σας λάθη στο SIEBEL, αλλά αν προκύψει πρόβλημα σε εργαζόμενο, δεν τον είδαμε δεν τον ξέρουμε! Ωραία νοοτροπία! Η ΑΚΕ-ΠΑΣΕ καλεί σήμερα την ηγεσία του σωματείου, για άμεση παρέμβαση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και αποκατάσταση της αδικίας απέναντι στο συνάδελφο.


Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ   Α.Κ.Ε.  ΠΑΣΕ-ΟΤΕ




Υ.Γ. Κύριοι της Διοίκησης, που στις καταγγελίες μας για καταστρατήγηση του ωραρίου, ρωτάτε δήθεν αδιάφορα «ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ;», σας αναφέρουμε ενδεικτικά τη Δ/ΝΣΗ MARKETING, που έχει μετατραπεί σε καζάνι που βράζει. Σε λίγο πέρα από διευθύνσεις, θα αποκαλύψουμε και ονόματα. Γιατί και η κοροϊδία έχει τα όριά της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου