27/9/14

Δήμος Καλαμάτας. Απαράδεκτη Η Στάση Των Τοπικών Έντυπων Μέσων, Απέναντι Στη Μείζονα Αντιπολίτευση.

Κανένα θέμα από αυτά που έθεσε η Μείζονα αντιπολίτευση, στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, δεν προβλήθηκε, έστω και στο ελάχιστο, από τα έντυπα ΜΜΕ της πόλης μας. 
Δεν φτάνει δεν αυτό, τοπική εφημερίδα πρόβαλε τον ..................
Θοδωρή Μπρεδήμα, σαν μόνο υποστηρικτή δημοσιεύματος της, σχετικά με τις απευθείας αναθέσεις έργων της Δημοτικής Αρχής.
Καλό είναι να τους θυμίσουμε την ανυπαρξία της αντιπολίτευσης και του Θοδωρή Μπρεδήμα στην προηγούμενη θητεία του Δήμου, όταν κατείχε την αξιωματική αντιπολίτευση.
Απορίας άξιο επίσης είναι, πως πέραν του παραπάνω θέματος, οι τοπικές εφημερίδες, δεν έγραψαν ούτε μια σειρά για τα υπόλοιπα θέματα που συζητήθηκαν προχθές και έθεσε η μείζονα αντιπολίτευση δια του επικεφαλής Μανώλη Μάκαρη.
Το συμβάν δεν είναι το πρώτο, αφού επισης γνωστή τοπική εφημερίδα, δεν πρόβαλε τις θέσεις της αντιπολίτευσης, σχετικά με την πολιτιστική πρωτεύουσα, παρότι της εστάλει το σχετικό  δελτίο τύπου.
Ορισμένοι φαίνεται έχουν παρεξηγήσει τον ρόλο και το λειτούργημα τους  και με το έτσι θέλω, προβάλουν μόνο τα ζητήματα που αυτοί αναδεικνύουν. 
Εκείνο που ζητά ο απλός πολίτης από αυτά τα μέσα είναι, ίση μεταχείριση και προβολή όλων των παρατάξεων και στο τέλος αυτός θα κρίνει το συμφέρων και το καλό για την πόλη μας.
Δυστυχώς όμως, από ότι φαίνεται, ακολουθούν και αυτοί, την γραμμή ορισμένων μέσων της Πρωτεύουσας, που θέλουν τον αναγνώστη ή τηλεθεατή, απλό δέκτη και υποστηρικτή των λεγομένων τους και όχι άνθρωπο με κρίση και βούληση για το αν, αυτά που προβάλουν είναι προς το συμφέρον της πόλης ή της χώρας γενικότερα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου