29/9/14

Περιφερειακός Καλαμάτας Το 2015 Και Βλέπουμε. !!!

Στα μέσα Απριλίου, ο " Μαυρογιαλούρος " Χρυσοχοΐδης, είχε δηλώσει πως μέχρι το τέλος του 2014 θα είχε ολοκληρωθεί, αλλά ...........
να μου πείτε προεκλογική περίοδος ήταν τότε ....
Ρε που τους βρήκαμε όλους αυτούς τους ψεύτες !!!!! Βολεμένοι ακούτε !!!!!!!!!!!
Γράφει σχετικά η τοπική Εφημερίδα Ελευθερία ....
Στο Ελεγκτικό Συνέδριο έχει κολλήσει εδώ και μήνες, παρά τις πολιτικές πιέσεις, η τροποποίηση της σύμβασης παραχώρησης του "Μορέα" για τον περιφερειακό αυτοκινητόδρομο της Καλαμάτας και το τμήμα Λεύκτρο - Σπάρτη.
Το έργο έχει ουσιαστικά σταματήσει από τις αρχές του χρόνου και η ολοκλήρωσή του, που αναμενόταν μέσα στο 2014, έχει πάει πλέον για το 2015.
Σύμφωνα με ενημέρωση από το υπουργείο Υποδομών, μέσα στο καλοκαίρι το Ελεγκτικό Συνέδριο ζήτησε και του εστάλησαν συμπληρωματικά στοιχεία. Ομως, το υπουργείο δε γνωρίζει ακόμα πότε το Ελεγκτικό θα "ανάψει το πράσινο φως", για να εγκριθεί η τροποποίηση της σύμβασης από τη Βουλή. Το πιθανότερο είναι πλέον πως η έγκριση πάει για τον Οκτώβριο, ενώ υπήρχε η εκτίμηση ότι θα γινόταν το Σεπτέμβριο.
Την εικόνα αυτή επιβεβαιώνει με προχθεσινή του ανακοίνωση ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας Γιάννης Λαμπρόπουλος.
Αυτή την περίοδο στον περιφερειακό αυτοκινητόδρομο δουλεύουν μόνο 5 - 6 μηχανήματα με 2 - 3 φορτηγά στην περιοχή Λιόφυτο, μεταξύ των κόμβων Καρέλια και Λεΐκων, στην κατασκευή πασσάλου για τη στήριξη των πρανών του δρόμου και από τις δύο πλευρές.
Να υπενθυμίσουμε ότι στα μέσα Ιουνίου, σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Ε", για να φανεί και η σοβαρότητα της καθυστέρησης, «ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έδωσε οδηγίες στους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες να επιταχυνθούν οι διαδικασίες σε κάθε κατεύθυνση και η νέα σύμβαση να πάει στη Βουλή, στα Θερινά Τμήματα πια, όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Το "πιο σύντομα" επιδιώκεται να είναι μέσα στον Ιούνιο, σε διαφορετική περίπτωση, να μην πάει πέρα από το πρώτο 10ήμερο του Ιουλίου». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου