13/8/14

Βραζιλία. Αεροσκάφος Συνετρίβη Πάνω Σε Σπίτια. Video

Πηγή. http://www.koutipandoras.gr
Ιδιωτικό αεροσκάφος το οποίο μετέφερε τον υποψήφιο για την προεδρία της Βραζιλίας Εντουάρντο Κάμπος συνετρίβη στην ........
πόλη Σάντος της λατινοαμερικανικής χώρας, σύμφωνα με πηγή του κόμματος από το οποίο προέρχεται ο τελευταίος, την οποία επικαλείται το πρακτορείο Reuters.
Το αεροπλάνο, ένα Cessna 560XL, έχασε την επαφή του με τον πύργο ελέγχου ενώ ετοιμαζόταν να προσγειωθεί, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Βραζιλιανής πολεμικής αεροπορίας. Τηλεοπτικές εικόνες δείχνουν καπνό ο οποίος προέρχεται από το σημείο της συντριβής, σε κατοικημένη περιοχή της Σάντος και μάλιστα πάνω σε σπίτια και δίπλα σε σχολείο. Πηγή της αστυνομίας σημείωσε ότι «σίγουρα» υπάρχουν θύματα, των οποίων ωστόσο ο αριθμός δεν μπορεί να προσδιοριστεί.
Η κομματική πηγή, η οποία μίλησε στο πρακτορείο Reuters χωρίς να επιθυμεί να κατονομαστεί, τόνισε ότι η συνυποψήφια του κ. Κάμπος, Μαρίνα Σίλβα, δεν επέβαινε μαζί του στο αεροσκάφος. Ο κ. Κάμπος είναι υποψήφιος με το Βραζιλιάνικο Σοσιαλιστικό Κόμμα και οι προεδρικές εκλογές είναι προγραμματισμένες για τον ερχόμενο Οκτώβριο.
Δείτε το σχετικό video εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου