11/8/14

ΕΝΦΙΑ, Τι Πρέπει Να Κάνουν Τα Ζευγάρια Που Κάνουν Κοινή Δήλωση Ε1

Αν η σύζυγος που κάνει κοινή δήλωση στην εφορία, με τον σύζυγο της κατέχει στην ιδιοκτησία της ακίνητη περιουσία, αν δεν έχει δικό της κωδικό στο taxis, θα πρέπει .....
να κάνει αίτηση από εδώ  , επιλέγοντας επανεγγραφή αν είχε κάποτε και δεν θυμάται το username, ή αρχική εγγραφή αν δεν είχε ποτέ κωδικούς στο taxis.
Αφού γίνει η εγγραφή θα πρέπει από την επομένη να μεταβεί στην εφορία της να πάρει κλειδάριθμους για ενεργοποίηση της εγγραφής.
Όλα αυτά γίνονται γιατι με τον κωδικό του συζύγου στον ΕΝΦΙΑ, εμφανίζει μόνο τα περιουσιακά στοιχειά αυτού και όχι της συζύγου του.
Αφού γίνει ενεργοποίηση, μπαίνει στο taxis από εδώ, επιλέγω, εφαρμογές TAXISnet, όλες οι εφαρμογές και εφαρμογή περιουσιολογίου Ε9,  με το νέο usesrname, για να ενημερωθεί περί της λυπητερής του ΕΝΦΙΑ, σχετικά με τα δικά της ακίνητα. 

Όλα αυτά θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί, αν οι "φωστήρες" του Υπουργείου Οικονομικών, για αυτούς που κάνουν κοινή δήλωση, είχαν φροντίσει να εμφανίζει τον ΕΝΦΙΑ και των δυο, με τον κωδικό αυτού που κάνει την δήλωση Ε1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου