12/8/14

ΑΚΕ-ΠΑΣΕ ΟΤΕ.Προϊστάμενους Από Την Ελεύθερη Αγορά Προωθεί Η Διοίκηση Ελέω ΠΑΣΚΕ ...

Εντελώς αυθαίρετα, προκλητικά και χωρίς καμία ουσιαστική διαβούλευση με την ΟΜΕ-ΟΤΕ, η Διοίκηση προχώρησε στη δημοσίευση προκήρυξης για την κάλυψη θέσεων Προϊσταμένων καταστημάτων από την ΄΄αγορά΄΄. Μάλιστα με έκπληξη πληροφορηθήκαμε .....................
  από την τελευταία ανακοίνωση του ΠΑΣΕ,  ότι είχαν γίνει συναντήσεις εκπροσώπων του σωματείου με τη Διοίκηση, στις οποίες είχαν γνωστοποιηθεί οι προθέσεις της Διοίκησης. Η ΠΑΣΚΕ-ΠΑΣΕ όμως θεώρησε καλό να αποκρύψει και τις συναντήσεις και το περιεχόμενό τους και ουδέποτε να ενημερώσει γι’αυτά το Δ.Σ. ως όφειλε. Βεβαίως ήρθε η δημοσίευση της  προκήρυξης (ως θλιβερό αποτέλεσμα αυτών των συναντήσεων) να τα αποκαλύψει όλα.
Η πρωτοφανής αυτή ενέργεια της Διοίκησης, εκπέμπει απαξίωση και περιφρόνηση προς όλους τους συναδέλφους, που εργάζονται στο Δίκτυο καταστημάτων ΟΤΕ και δηλώνει ευθέως την πλήρη αδυναμία και το τεράστιο έλλειμμα που υπάρχει στην πολιτική της ανάπτυξης και αξιοποίησης του ανθρώπινου δυναμικού της επιχείρησης.
Γιατί δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η Διοίκηση, παρά το γεγονός ότι διαθέτει τεράστια δεξαμενή άξιων και ικανών συναδέλφων με αυξημένα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, επιλέγει  τη στελέχωση των ανώτατων θέσεων Διοίκησης από αμφιλεγόμενα στελέχη της χρυσοπληρωμένης παρεοκρατίας της  ΄΄αγοράς΄΄ σε όλα τα επίπεδα, αντιμετωπίζοντας τους συναδέλφους του ΟΤΕ περίπου ως υπηρετικό προσωπικό.
Καλούμε τη Διοίκηση να αποσύρει άμεσα αυτή την προκήρυξη- έκτρωμα, άλλως θα εισπράξει τα επίχειρα αυτής της επικίνδυνης ατραπού.
Η ΑΚΕ-ΠΑΣΕ θα βρίσκεται στο πλευρό όλων των συναδέλφων και ειδικότερα του Δικτύου καταστημάτων για την απόσυρση της προκήρυξης. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ !!!

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ   Α.Κ.Ε.  ΠΑΣΕ-ΟΤΕ


Υ.Γ. Οι σημερινές δύσκολες συνθήκες και το εργασιακό περιβάλλον, καθώς και τα τεκταινόμενα  σήμερα, καθιστούν επιτακτική και αναγκαία όσο ποτέ τη δημιουργία ενός σωματείου στον ΟΤΕ για να αντιμετωπισθούν αποτελεσματικά και σθεναρά οι επιθέσεις απέναντι στα εργασιακά δικαιώματα των συναδέλφων μας. Όσοι δεν το …αντιλαμβάνονται  (βλ. ΠΑΣΚΕ-ΠΑΣΕ και παράρτημα) και στυλώνουν τα πόδια υπερασπίζοντας με ιδιοτελές πάθος τις καρέκλες τους, αναλαμβάνουν τεράστια ιστορική ευθύνη, οδηγώντας το συνδικαλιστικό κίνημα του χώρου μας σε καταστροφή.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου