25/8/14

Καλαμάτα. Δήμαρχε Σιγά Μη Σχίσεις Κανένα Καλσόν ...

Τον Ιούνιο είχε δηλώσει ότι δεν υπήρξε ποτέ κομματικό στέλεχος, αλλά τα γεγονότα τον διαψεύδουν, τωρα συνεχίζει το ίδιο τροπάριο. 

Πηγή. Εφημερίδα Θάρρος
Την επίθεσή του στην Περιφέρεια Πελοποννήσου συνέχισε χθες, κατά την ομιλία του μετά την τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, ο δήμαρχος Π. Νίκας, αφήνοντας αιχμές για .....
τη διακριτότητα των δύο βαθμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Ταυτόχρονα, αναίρεσε με την αναφορά του στον περιφερειακό σχεδιασμό για τη διαχείριση των απορριμμάτων όσα είχε πει προ εικοσαημέρου περίπου κατά τη διάρκεια της μεταξύ τους συνάντησης η γ.γ. του ΥΠΕΚΑ Νάντια Γιαννακοπούλου, λέγοντας πως, αν η διαχείριση των απορριμμάτων μείνει ως έχει, δεν εξυπηρετούνται οι πολίτες.
Από του βήματος ο δήμαρχος Καλαμάτας χαρακτήρισε σε άλλο σημείο της ομιλίας του πελατειακό τον τρόπο διανομής των χρηματοδοτήσεων στην Πελοπόννησο, τασσόμενος εμμέσως υπέρ του δημοκρατικού προγραμματισμού και της κατανομής από τα υπουργεία, ενώ, όπως επισήμανε, «θα είμαστε απέναντι σε κάθε έναν που με τις ενέργειές του θα μειώνει το χαρακτήρα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Πρώτα η πόλη και τα συμφέροντά της. Θα είμαστε δίπλα στο λαό και θα υποστηρίζουμε τα συμφέροντα του τόπου».
Λίγο νωρίτερα είχε επαναλάβει την αναφορά του «ο δήμαρχος δεν είναι υπάλληλος καμίας κυβέρνησης και κανενός περιφερειάρχη και των όποιων φορέων. Δεν μπορούμε να μη μιλάμε, όταν υπάρχουν αποφάσεις που πλήττουν τους δημότες».

Η συνέχεια του άρθρου στο http://tharrosnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου