5/11/12

Προς όλα Τα Κόμματα Που Δεν Θέλουν Την Ελλάδα Αποικία Των Ξένων Συμφερόντων!

Πολύ καιρό το σκέπτομαι και θα ήθελα να κάνω μια πρόταση. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, ο κόσμος όμως δεν αντιδρά. Μήπως φταίνε και τα κόμματα της αντιπολίτευσης για αυτό; Είναι καιρός, όλα τα ..............
κόμματα της αντιπολίτευσης, να παραμερίσετε τυχόν διαφωνίες και να κανονίσετε μια μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Καλαμάτα και πορεία, να ακουστεί  λίγο ρε παιδί μου, ότι η γενέτειρα του Σαμαρά, τουλάχιστον αντιδρά.
Φυσικά θα πρέπει  να συμμετέχουν, όλοι  και να οργανωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνει και λίγο ντόρος, αν πέσει και καμία ψιλή δεν πειράζει. 
Εδώ στην Καλαμάτα την μια μέρα αποφασίζεται μια συγκέντρωση και την άλλη μέρα την πραγματοποιείτε. Έτσι η αποτυχία είναι δεδομένη. Θα πρέπει να δοθεί περιθώριο τουλάχιστον 15 ημερών, να ενημερωθεί όλη η Μεσσηνία και να συμμετέχουν και άτομα που είναι αντίθετα σε μνημονιακές τακτικές. Αν αυτή την κάνει μια παράταξη θα αποτύχει σίγουρα.  Θα βάλετε το κώλο σας κάτω όλοι και θα βρείτε μια κοινή συνιστώσα, διαφορετικά μην κάνετε τίποτα. Είναι καιρός να αφήσουμε τους καναπέδες και τους υπολογιστές και να κάνουμε κάτι που θα κάνει ντόρο.
Αυτό θα ήταν ακόμα καλύτερο, αν γινόταν σε Πανελλήνια κλίμακα και μια συγκεκριμένη ημέρα και ώρα σε όλες τις πρωτεύουσες νομών σ την Ελλάδα.
Θα πρέπει όμως να συμμετέχουν όλοι, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, όλα τα κόμματα και όλοι οι κοινωνικοί φορείς ανεξαρτήτως κομματικής παράταξης, έτσι θα ευαισθητοποιηθούν ακόμα και άτομα από το ΠΑΣΟΚ και την Ν.Δ 
Ξέρω ότι αυτό είναι δύσκολο, αλλά ξέρω πολύ καλά ότι το θέλουν όλοι, αυτό τουλάχιστον βγαίνει σε καθημερινές συζητήσεις.
Τι κάθεστε αποφασίστε το και ο ΣΥΡΙΖΑ σαν αξιωματική αντιπολίτευση πρέπει να το ξεκινήσει.
Γ.Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου