27/11/12

Όταν Το Ελαιόλαδο «Βαπτίζεται» Έξτρα Παρθένο!

Την ενεργοποίηση των ελεγκτικών μηχανισμών ... εδώ και τώρα ζητούν οι συνδικαλιστές αγρότες, σε μια ύστατη προσπάθεια να υπερασπιστούν τον αγροτικό κόσμο και την επιβίωσή του.
Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΟΑΣΝΗ, Γιώργος Τζωρτζάκης, έκανε λόγο για ............

καταγγελίες που έπεφταν ... σωρηδόν, όμως... έπεσαν στο βρόντο, καθώς η αντίδραση των αρμόδιων φορέων ήταν τόσο καθυστερημένη, ώστε το θέμα έπαψε να υφίσταται! Ο κ.Τζωρτζάκης είπε ότι οι καταγγελίες για τα παγόπληκτα λάδια έγινε τον περασμένο Ιανουάριο, όμως κλήθηκε μόλις πρόσφατα από την ανακρίτρια να καταθέσει για τη διερεύνηση της υπόθεσης, ενώ το ζήτημα είχε ... από μήνες κλείσει.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΑΣΗ Ανδρέας Στρατάκης ανέφερε ότι οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μεγάλες εισαγωγές ελαιολάδου στην Κρήτη, το τελευταίο διάστημα. Αστραπιαία ενημερώθηκε ο γ.γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Γιώργος Δεικτάκης και η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Κρήτης. Το ποιοι είναι αυτοί που φέρνουν λάδι στο Ηράκλειο, σε μια εποχή που η παραγωγή στο Ηράκλειο και την Κρήτη γενικότερα είναι ικανοποιητική, παραμένει άγνωστο, ωστόσο έχει ήδη διαπιστωθεί η πρακτική τους.

Πηγή Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου