19/11/12

Βαρουφάκης: Καμία Λύση Δεν Θα Δοθεί Αύριο


Αυτό που θα συμβεί αύριο είναι ότι θα βρεθούν τα μισά χρήματα, με κοπτική - ραπτική και σε...έξι μήνες θα έχουμε πάλι την ίδια κατάσταση, είπε ο Γιάννης Βαρουφάκης, μιλώντας στον ...
Antenna και συμπλήρωσε: "Τότε ο κ. Σαμαράς θα πρέπει να εξηγήσει πάλι στον ελληνικό λαό για τα νέα μέτρα, που τώρα λέει ότι δεν θα φέρει".
Βαρουφάκης: Καμία λύση δεν θα δοθεί αύριο, τόνισε δε, ο καθηγητής οικονομικής θεωρίας ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να δοθούν έτσι τα χρήματα για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, διότι μ' αυτόν τρόπο θα φουσκώσει ακόμα περισσότερο το δημόσιο χρέος.
Δήλωσε χαρούμενος για το ότι θα τοποθετηθούν επίτροποι στις τράπεζες, διότι "έτσι, ίσως σταματήσει η ασυδοσία των Ελλήνων τραπεζιτών και θα αποφευχθούν τα θαλασσοδάνεια".
Ωστόσο, διευκρίνισε ότι οι επίτροποι δεν θα μπορούν να επιβάλλουν στις τράπεζες να δίνουν δάνεια σε υγιείς επιχειρήσεις.


Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Γ.ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: Καμία λύση δεν θα δοθεί αύριο http://24wro.blogspot.com/2012/11/blog-post_5182.html#ixzz2CgkYQRuL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου