7/11/12

Εγκρίθηκε Από Ν.Δ.- ΠΑΣΟΚ ( Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων ) Το Μνημόνιο 3 !


Ούτε οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι δεν πίστευαν αυτά που διάβαζαν και  που περιλαμβάνει το μνημόνιο τρία. Αλλά εκείνο που σχολίασαν πρώτο θέμα στις βραδυνές ειδήσεις, ήταν το .....
μέτρημα των κουκιών και όχι τα βάναυσα και δεινά που επιφέρει το μνημόνιο τρία ! Καλά τόσο καιρό διαπραγματεύσεις;   Καποιος μας δούλευε, όλα ήταν συμφωνημένα από καιρό και το  παιχνιδάκι των διαπραγματεύσεων ήταν για να παραπλανήσουν τον λαό και να δείξουν ότι δήθεν κάτι έκαναν και αυτοί. Αρνιόταν να υπογράψει το μνημόνιο δυο Ο Σαμαράς, αλλά το τρίτο θα το υπογράψει και με τα δύο χέρια, βλέπεις το όνειρο του να γίνει Πρωθυπουργός πραγματοποιήθηκε.Φτύσιμο θέλουν επίσης στο Σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ, το δεκανίκι της Νέας Δημοκρατίας. 
Αλλά καλά κάνουν αφού βλέπουν του εργαζόμενους διασπασμένους, αλλού συγκέντρωση το ΠΑΜΕ, αλλού το ΣΥΡΙΖΑ και κάποιοι άλλοι, αλλά να γνωρίζουν και τα κόμματα της αντιπολίτευσης  ότι δε είναι μόνο υπεύθυνα τα κόμματα της Συγκυβέρνησης , αλλά και τα ίδια  γιατί με την στάση που κρατούν ενισχύουν το προδοτικό έργο της Κυβέρνησης Σαμαρά. Η Ισχύς Εν Τη Ενώσει , έλεγαν οι πρόγονοι μας, αλλά εμείς οι νεότεροι αντιλαμβανόμαστε τις καταστάσεις, ο καθένας όπως  τον βολεύει.
Γ.Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου